Systemutvecklare till IT-konsultföretag i Örebro!

Systemutvecklare till IT-konsultföretag i Örebro!

Stämningen hos vår kund präglas av en prestigelös atmosfär där man hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat. Nu söker vi dig som vill vara med på den digitala revolutionens resa framåt och dagligen hjälpa kunder med nyskapande lösningar. Vill du bli en del av ett team där både samverkan och din personliga utveckling står i fokus? Då har du hittat rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker systemutvecklare till vår kund som är ett växande IT-konsultföretag. Stationeringsorten är Örebro och du kommer att ingå i ett team som består av cirka 30 drivna och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar ni inom olika teknikområden och med kunder inom såväl privat som offentlig sektor.
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. På sikt kan det finnas möjlighet till en anställning hos företaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • Personlig utveckling i kombination med att du utvecklar dina kunskaper inom systemutveckling.
 • Goda utvecklingsmöjligheter och att arbeta brett inom utveckling med olika tekniker och programmeringsspråk. Här får du chansen att utvecklas inom den kompetensen som just du brinner extra för!
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Med digitalisering och den senaste tekniken i fokus arbetar ni med olika kunder i varierande projekt. Det är viss inriktning på .NET-plattformen, men här är det öppet för dig med annan kunskap och inriktning också. Projekten som du arbetar med varierar i längd och storlek och det agila arbetssättet genomsyrar vardagen på avdelningen. Arbetet sker främst inhouse.
Under din första tid kommer du att få en introduktion och välkomnas till teamet. Du kommer även att tilldelas en mentor som du kan vända dig till under och efter din upplärning.

Du kommer huvudsakligen arbeta med att:
 • Utveckla, förvalta och förbättra befintliga och nya lösningar hos kunder.
 • Programmering och testning, främst automatiserad.
Tjänsten passar dig som har en stark vilja att utvecklas och att driva din kompetensutveckling framåt. Du trivs med mycket kundkontakt och att ha tät kommunikation med beställare och kollegor.

Vi söker dig som
 • Har studerat på högskole- och universitetsnivå, eller YH-utbildning, med inriktning mot exempelvis Systemvetenskap, Dataingenjör eller motsvarande.
 • Du har några års erfarenhet av objektorienterad programmering i C# / .NET.
 • Du identifierar dig som antingen backend-, frontend- eller fullstackutvecklare, men det viktigaste är att du brinner för tekniken och problemlösning.
 • Talar och skriver svenska obehindrat, samt har goda kunskaper i engelska då det används i kontakt med kollegor och kunder.
Det är meriterande om du behärskar några av följande tekniker och programmeringsspråk
 • .Net Core
 • Angular
 • React
 • Vue.js
 • DevOps
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Som person är du initiativtagande och självgående samt har god samarbetsförmåga. Du motiveras av att prestera i din roll och bidra till ditt eget såväl som teamets resultat. Vidare är du flexibel och ödmjuk för andras synsätt och tycker det är roligt när nya tankesätt tar dig fram till nya lösningar. Du är problemlösande och får saker att gå framåt. Du gillar tanken av att ni tillsammans som team utvecklas, genom att tillsammans tackla utmaningar som ni möter.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, 8-17 med möjlighet till flex.
 • Placering: Örebro.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se