Supportmedarbetare till Flex Applications

Supportmedarbetare till Flex Applications

Är du en person som ser ett problem och tänker det där vill jag lösa! Har du tekniskt intresse och ser varje interaktion med kunder eller kollegor som ett tillfälle att överträffa deras förväntningar?
Då kan tjänsten som supportmedarbetare på Flex applications vara helt rätt för dig! Här har du en roll där du var dag utmanas och där du alltid kan lära dig nya saker! Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en supportmeddarbetare till Flex Applications support-avdelning. Flex Applications bygger personaladministrationssystem och du kommer att tillhöra reseräkningsteamet!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Flex. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 12 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Flex Applications är ett drivande och ledande företag inom personalsystem och som supportmedarbetare kommer du att arbeta med kvalificerad användarsupport till systemadministratörerna hos Flex kunder. Att vara en del i supportteamet innebär en varierad tjänst där du arbetar med allt från support mot kund till felsökning, kvalitetstester och tester av nya programversioner. Framförallt arbetar du i en serviceinriktad roll där ditt mål alltid är att lösa eventuella problem och ge så bra bemötande som möjligt. Flex utvecklar själva sitt system, så du kommer att sitta nära utvecklingsteamen och tillsammans med dem bolla utmaningar och lösningar. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för supporten kring reseräkningar, vilket på sikt kommer att göra dig expert på området. Ni kommer att arbeta i enighet med varandra i att ta emot ärenden och lösa dem.

Du kommer att introduceras in i tjänsten genom att få följa en kollega i hens vardag samt få prova dig fram i en testmiljö. Teamet är en tight sammansvetsad grupp som aldrig är sena med en hjälpande hand vid kluriga frågor eller att agera bollplank.

Du kommer till exempel att:
 • Support mot systemadministratörer hos kunds kunder
 • Felsökning av systemet och dialog med utvecklarna om systemets utformnad och funktion.
 • Arbeta tillsammans med din teamkollega för ett effektivt arbetssätt och kvalitativ service.
Tjänsten passar dig som söker en arbetsplats att växa med och som söker en roll där du aldrig slutar lära dig nya saker.

Vi söker dig som

Har en bakgrund inom kundtjänst, förslagsvis med teknisk inriktning. Du trivs i en roll där du får lösa andras problem. Du räds inte en missnöjd kund utan ser det snarare som en chans att omvända denne till en nöjd kund! Du har goda kunskaper i svenska då kommunikationen med systemadministratörerna sker på svenska.
 • Arbetslivserfarenhet inom kundtjänst.
 • Goda kunskaper i svenska.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat som firstline-support
 • Har erfarenhet av att arbeta i personalhanteringssystem.
 • Har varit användare i Flex personalsystem.
För dig är ett gott samarbete med dina kollegor viktigt, du förstår vikten av ett delat ansvar och att alla drar sitt strå till stacken. Du vågar be om hjälp och är aldrig sen med att hjälpa en kollega med din kompetens och tid. Du räds inte att ansvara från inkommet till avslutat ärende. Du ser det snarare som något positivt att själv få ta ansvar för att lösa Flex kunders utmaningar samt att hitta bästa sätt att göra det på. Kanske är det att grotta ner dig i problemet själv? Kanske är det bästa sättet att bolla med en supportkollega eller utvecklingsteamet? Oavsett vilken lösning du hittar ser du alltid till att du är noggrann i ditt genomförande.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Flex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flex Applications är ett företag som jobbar med att skapa system för personaladministration. De utvecklar sin egen produkt och strävar hela tiden efter att utvecklas och nå nya mål. Kontoret har en fantastisk placering i centrala Örebro. Det jobbar totalt ca. 50 glada medarbetare där, uppdelade på 4 områden, teknik, utveckling, support och marknad.