Studerande verksamhetsassistent till Drifti

Studerande verksamhetsassistent till Drifti

Vi söker nu dig som är student och vill arbeta i en självständig roll som verksamhetsassistent. Då rollen är ny på företaget kommer du hjälpa Drifti att bygga administrativa strukturer och rutiner. Du kommer dessutom kunna forma rollen efter dina egna ambitioner. Vi går igenom ansökningarna löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Nu söker Drifti, via Academic Work, dig som vill arbeta som verksamhetsassistent på deltid.

Drifti hyr ut ett hundratal olika grävmaskiner, minigrävare, lastmaskiner och teleskoplastare till sina kunder. Här arbetar idag 7 kollegor och stämningen är varm och trevlig. Företaget grundades för 11 år sedan och i takt med att de expanderat är de nu i behov av dig som har ett sinne för ordning och reda. Som verksamhetsassistent kommer du ha en viktig roll i att stötta företagets ägare och verkstadschef i det administrativa arbetet genom att självständigt bygga strukturer från grunden och skapa rutiner. Det här är en flexibel roll som du själv kommer kunna forma utifrån vad som passar just dig. Det finns exempelvis goda möjligheter att på sikt hjälpa till med vissa ekonomiärenden, så som löner och bokföring men även marknadsföring.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Drifti. Uppdraget kommer att vara på deltid där du kommer jobba ungefär 2 dagar i veckan.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du till exempel att:
 • Fakturera kunder
 • Följa upp betalningar
 • Skapa rutiner och strukturer
 • Svara i företagets telefon vid behov
 • Sköta lättare administration av hemsidan
Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av din utbildning
 • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, då kommunikationen med kollegor kommer ske på svenska
 • Har grundläggande datavana samt goda kunskaper i Officepaketet
 • Har körkort och bil då detta krävs för att kunna ta dig till arbetsplatsen
Som person är du bra på att bygga strukturer och organisera. Vi tror att du trivs när du får planera och styra upp. Kanske är du den i vännergänget som automatiskt tar på dig koordinatoransvaret när ni skall få till en träff?

I denna roll är det också viktigt att du tar ansvar för ditt egna arbete och driver dina egna processer självständigt. Eftersom du kommer att ha en assisterande roll är det såklart viktigt att du trivs med självständigt arbete. Då detta är en ny roll på företaget kommer du också att vara den personen som tar fram rutiner, strukturer och stöd som idag inte finns. Avslutningsvis är du även flexibel och kan anpassa dig till nya omständigheter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Cirka 2 dagar/veckan eller 10-12 timmar.
 • Placering: Närkes Kil, cirka 20 minuter från Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Driftis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Drifti har i tio år specialiserat sig på grävmaskiner, minigrävare och lastmaskiner, nya så väl som begagnade. Verksamheten startade med till stor del av försäljning, men har på senare tid utvecklats till att även innefatta uthyrning av grävmaskiner, minigrävare, lastmaskiner och teleskoplastare.