Studerande telefonförsäljare sökes

Studerande telefonförsäljare sökes

Om du har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning och söker ett flexibelt jobb på sidan av dina studier är detta det perfekta jobbet för dig. Här får du en möjlighet att jobba på ett ungt företag med mycket potential för utveckling. Vilket innebär att du själv kommer att kunna vara med och se den skillnad din insats gör för företagets tillväxt.

Information om uppdraget

Till skillnad från många andra liknande jobb kommer du i denna tjänst att bearbeta varma leads, det vill säga potentiella kunder som redan innan samtalet anmält sitt intresse för tjänsten. Ditt mål med samtalen är att värva månadsklienter till ett träningsprogram där de får hjälp med kost och träning online. De erbjuds alltså en flexibel personlig tränare där de får stöd via en app, chatt och telefonsamtal.

På företaget kommer du att sitta och arbeta bredvid William som är grundare och chef för organisationen. Som chef är han väldigt avslappnad och lätt att komma överens med, men förväntar sig att du är punktlig, noggrann och levererar utefter de mål ni sätter upp tillsammans. Presterar du bra är han inte sen med att ge dig beröm och visa uppskattning för ditt arbete.

Du erbjuds

* Ett flexibelt arbete du kan kombinera tillsammans med dina studier

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Ringa på varma leads och värva nya klienter över telefon
  • Registrera och sköta administrationen kring nyinkomna leads och nya medlemskap
Du förväntas kunna arbeta 4 timmar per vecka, även under tentaperioder. Arbetstiderna är flexibla men inom spannet av vanlig kontorstid och du planerar dina tider tillsammans med din chef William. För att du ska kunna värva så många månadsklienter som möjligt och uppnå dina mål arbetar du förslagsvis mellan klockan 10-14.

Vi söker dig som
  • Studerar på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av dina studier
  • Har erfarenhet av telefonförsäljning
  • Talar tydligt och välformulerat samt anpassar ditt budskap utefter mottagare
Det är även meriterande om du har andra erfarenheter av sälj.

Som person är du:
  • Resultatinriktad
  • Kommunikativ
  • Ansvarstagande
  • Service-minded
Övrig information

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Constance PTs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Constance PT är kundens hjälp för motivation, träning och kost online. Läs mer om företaget på deras hemsida.