Studerande servicetekniker till CRAMO

Studerande servicetekniker till CRAMO

Är du studerande på universitet/högskola och vill kombinera dina studier med ett tekniskt arbete? Är du en noggrann person med intresse för maskiner?
Vi söker nu en servicetekniker till Cramo i Örebro. Vi går igenom urvalet löpande, så om du är den vi söker skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Som servicetekniker hos Cramo kommer du att arbeta med att besikta uthyrda byggmaskiner som kommer åter från kund.
Du kommer att göra en funktionskontroll av maskinerna för att säkerställa att de är i rätt skick och redo för att hyras ut på nytt. Några av momenten som ingår i en funktionskontroll är tillexempel att rensa, rengöra, smörja och testköra maskinerna. Du kommer att arbeta i en grupp på ungefär 10 personer med varierande ålder, erfarenhet och bakgrund.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
  • Systematiskt utföra funktionskontroll av maskiner
  • Ha kontakt med åkare och lossa maskiner
Tjänsten passar dig som har ett intresse för bygg, maskin eller fordonsbranschen.

Vi söker dig som
  • Vi söker dig som studerar på minst 50%, och vill arbeta extra vid behov för att täcka upp vid hög belastning samt vid sjukdom och semester.
  • Du är positiv och tycker om att lära dig nya saker. Du har lätt för att följa instruktioner och att arbeta självständigt.
  • Har grundläggande kunskaper i svenska och engelska då kommunikation med kollegor sker på dessa språk.
Det är meriterande om du
  • Har arbetat med service av maskiner eller fordon.
  • Utbilning inom el, fordon eller verkstadsindustrin.
Som person är du strukturerad och noggrann, det är viktigt eftersom funktionskontrollen skall bli korrekt utförd. Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och är självgående. Genom ett systematiskt arbetssätt och med ett öga för detaljer lämnar du ingenting åt slumpen. I rollen som servicetekniker är det viktigt att du är tålmodig då arbetet stundvis är repetitivt.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo är ett företag som är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner och industrirelaterad utrustning riktad mot byggbranschen. Genom att vara den kompletta leverantören inom maskinuthyrning vill Cramo vara behjälpliga till både små som stora kunder i byggbranschen, men även inom industri, offentlig sektor och privata kunder.
Att erbjuda utrustning av högsta kvalitet är själva kärnan för trovärdighet i Cramos verksamhet. Vare sig det handlar om handhållna verktyg eller tyngre maskiner har Cramo branschens mest pålitliga rutiner för att reparera eller byta ut utrustningen om det skulle behövas.
Som arbetsgivare värderar Cramo effektivitet, kvalitet och innovation!