Studerande grafiker till deltidsuppdrag

Studerande grafiker till deltidsuppdrag

Studerar du media och kommunikation på högskola/universitet och vill fylla ut ditt CV med meriterande erfarenhet från branschen? Till tjänsten som grafiker söker vi dig som har en känsla för färg och form och tycker att hemsidor och wordpress är det roligaste som finns. Tjänsten erbjuder ett flexibelt schema vid sidan av studierna, så om du vill haffa drömjobbet ska du skicka in en ansökan redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en grafiker på deltid till Örebro. Vår kund arbetar med att ta fram nya företagskoncept och har idag flera varumärken inom olika sektorer så som restaurang, hotell och städ. Dessa utvecklas ständigt - och fler är på gång. Vi söker en grafiker som kan hjälpa till att ta dessa till nästa nivå genom att utveckla webbplatser och plattformar i sociala media. Vår kund ligger i framkant med nya idéer och vill nu bli mer synliga på webben och i övrig marknadsföring.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och pågå så länge behov finns. Schemat läggs löpande i dialog med kunden

Arbetsuppgifter

Som grafiker kommer du arbeta med företagens grafiska profiler på webbplatser och a sociala medier samt övrig marknadsföring i form av branding av produkter. Webbplatserna byggs i Wordpress och du kommer att ha till viss del färdiga mallar att utgå ifrån. Gällande färg och form kommer du ha stor frihet men företagets VD och projektledare kommer att finnas med och sätta ramarna. I dagsläget är det fem webbplatser som ska utvecklas och det kan komma att bli fler framöver. Det finns färdiga loggor för samtliga företag men du kommer även få hjälpa till med profilerna, budskapen och placering vid branding av produkter. När webbplatserna och plattformarna är färdiga kommer dessa att lämnas över till en person som hanterar driften.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa webbplatser i wordpress.
 • Bygga en plattform för sociala media.
 • Skapa ett strukturerat system i servern där webbplatserna kommer att finnas.
Tjänsten passar dig som är en idéspruta och gillar att se snabba resultat. Det du skapar kommer att synas ute i verksamheten och du har stor frihet i att komma med nya idéer och förslag så länge det uppfyller användarvänligheten. Uppgifterna kommer att vara varierande och det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna.

Vi söker dig som
 • Studerar media och kommunikation på högskola/universitet och har minst ett år kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i Wordpress och är duktig på grafisk design, färg och form. Du behärskar även sociala media kring användande och plattformar.
 • Har goda kunskaper i Office-paketet.
 • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska och är duktig på att uttrycka dig i skrift.
Som person är du självgående och trivs i att jobba i projektform. Du har en tydlig struktur med bra överblick av dina projekt och snöar därmed inte in för mycket i detaljer.
Du är initiativtagande och intar alltid ett problemlösande perspektiv som gör att du driver dina projekt framåt. I rollen som grafiker finns ingen gräns för vad du kan göra, om du tar initiativ och kommer med idéer har du stor chans att få igenom dem!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, efter överenskommelse med kund
 • Lön: Timlön
 • Placering: Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork