Studerande ekonomiassistent sökes till deltidsuppdrag!

Studerande ekonomiassistent sökes till deltidsuppdrag!

Här får du som studerar ekonomi möjlighet att kickstarta din karriär i en spännande bransch. På Örebro Airport kommer du att vara inblandad i en stor variation av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. När dina kollegor har semester kommer du sedan äga ansvaret över dessa arbetsuppgifter. Vill du lära dig mer om flygbranschen samtidigt som du utvecklas i din yrkesroll som ekonom är detta den perfekta tjänsten för dig! Sök tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

På kontoret på Örebro Airport arbetar idag åtta av dina framtida kollegor. Här råder det god familjär stämning i en internationell bransch med många kontaktytor.

Som ekonomiassistent är det stor variation på arbetsuppgifterna och introduktionen kommer att utformas utifrån dina förutsättningar och tidigare erfarenhet. Din närmsta chef Daniel beskrivs av andra som pedagogisk och en person som sprider glädje och energi på arbetet. Han tror på learning by doing som bästa arbetssätt och finns där för dig när du har frågor kring arbetet. Allt eftersom att du blir bekväm i dina arbetsuppgifter kommer ditt arbetsområde och din kompetens att utvecklas. Detta för att du ska bli en stark resurs och en nyckelspelare för Örebro Airport.

Du erbjuds
 • En varierande ekonomiroll inom flygbranschen!
 • En dedikerad konsultchef som finns tillgänglig för vägledning och coachning i ditt arbetsliv.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Nedan följer ett axplock av dina ekonomirelaterade arbetsuppgifter, utöver dessa kan även andra administrativa arbetsuppgifter uppkomma.
 • Löpande bokföring
 • Intern och extern fakturahantering
 • Moms-, skatt- och arbetsgivardeklarationer
 • Månadsavstämningar
Under sommarmånaderna kan för den som är intresserad även andra arbetsuppgifter relaterat till Örebro Airports resehantering förekomma.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomi på högskola eller universitet och har läst minst 2 terminer.
 • Har minst 1,5 år kvar av din utbildning.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska- och engelska, både tal och skrift. Detta då svenska och engelska används i både intern och extern kontakt dagligen.
 • Körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen
Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Det är även meriterande om du har erfarenhet av annat administrativt arbete.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Självgående
Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Deltid ca 2-4 dagar i månaden samt sommarvikariat
 • Placering: Örebro
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se