Studenter till välgörenhetsorganisation

Studenter till välgörenhetsorganisation

Här får du möjlighet att kombinera nytta med nytta! Som student på högskola/universitet på minst 50% får du här möjligheten att dryga ut studentkassan samtidigt som ditt arbete bidrar till ett bra ändamål. I det första projektet du kommer att arbeta med kommer du att värva sponsorer. Detta för att Co&GI ska kunna erbjuda gratisföreläsningar och seminarier för ett förebyggande arbete mot sexuellt utnyttjande av barn.

Information om uppdraget

Som sponsorinformatör är ditt jobb att ringa potentiella sponsorer för att informera om det ändamål som ni arbetar med för stunden. Vilket gör ditt jobb otroligt viktigt och givande då varje samtal och varje sponsor bidrar till viktiga utbildningar.

Ditt team kommer bestå av en blandning av rutinerade samt nya sponsorinformatörer och för att du ska komma in i din tjänst på bästa sätt får du stöttning och hjälp av coachen Madde. Som ledare är Madde både positiv och lugn och har många egna tips och knep som hon gärna delar med sig av.

Du och dina kollegor delar kontor på ett nytt och fräscht kontorshotell på Norr. Det råder god stämning och samtliga företag har gemensamma raster både förmiddag, lunch och eftermiddag. Vilket ger dig som student goda möjligheter till att nätverka med alltifrån revisorer till säljare.

Du erbjuds
 • Ett meriterande deltidsjobb där du får bidra med något viktigt.
 • En dedikerad konsultchef som guidar och hjälper dig med dina framtida mål inom arbetslivet.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ringa potentiella sponsorer och berätta om ändamålet
 • Ha mailkontakt med sponsorer och potentiella sponsorer
I snitt förväntas du få in 2,5 nya sponsorer per arbetspass vilket gör att Co & Gi kan erbjuda fler gratisföreläsningar. Självklart tycker du som person att det är roligt att utmana dig och dina tidigare resultat både för din egen utveckling samt ändamålets bästa!

Vi söker dig som

Inte är rädd för att prata i telefon och som i din ansökan motiverar varför du är rätt för tjänsten.
Det är även viktigt att du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift då språket används i arbetet

Det är även meriterande om du har tidigare telefonvana från ditt arbetsliv samt om du arbetat inom sälj eller service.

Som person är du:
 • Uthållig och visar på en personlig mognad som gör att du inte tar ett nej personligt eller tappar motivationen.
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ
Övrig information

Då du kommer att arbeta med känsliga frågor kommer vi att begära utdrag ur polisens belastningsregister
 • Start: Omgående eller enl. överenskommelse
 • Omfattning: Deltid, 2 pass på sammanlagt 10 timmar per vecka. Där minst ett av passen ska vara förmiddag, klockan 8-12.
 • Placering: Beväringsgatan 10
 • Lön: Timlön enligt kollektivavtal
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Co & Gis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se