Studenter till extra- och sommarjobb som lagermedarbetare

Studenter till extra- och sommarjobb som lagermedarbetare

Vill du jobba på lager - men saknar truckkort A1-A4 samt B1-B4? Här är då din chans att få ett extra- och sommarjobb samt ett truckkort - allt i ett! Skicka in din ansökan med en motivering kring varför just du passar för lagerarbete redan idag. Har du redan truckkort? Toppen! Skicka in din ansökan du med! Vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vi söker för kunds räkning studenter att jobba 2 dagar i veckan under terminerna och heltid mellan v26-35 i sommar. För oss är det viktigast att få rätt personer med oss på tåget, därför kommer vi att vilja satsa på dig med ambition, flexibilitet och driv. Har du truckkort? Perfekt! Har du inte truckkort? Då betalar vi för truckkortet inför start på uppdrag hos vår kund.

Arbetet är perfekt att kombinera med studierna eftersom du självständigt kan bestämma vilka vardagar som du är intresserad av att arbeta nästkommande vecka under terminerna och erbjuder mycket arbete under somrarna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på detta uppdrag innefattar truckkörning, orderplock samt lastning och lossning. Arbetet är fysisk och med inslag av truckkörning. För att introduceras i ditt arbete kommer du att få en introduktion på 4 dagar innan uppstart.

Du är en viktig pusselbit i leverenskedjan och för att klara av och trivas på detta uppdrag är samarbete med arbetskollegor en viktig förutsättning. Ordrarna som du kommer att arbeta med är omfattande och kunden värderar alltid kvalité och noggrannhet i arbetsutförandet!

Uppdraget passar dig som vill arbeta extra 2 pass per vecka under terminerna samt heltid under sommaren.

Vi söker dig som
  • Är student med minst ett år kvar av dina eftergymnasiala studier
  • Kan arbeta 2 pass vid sidan om studierna under terminen
  • Har möjlighet att jobba hela eller delar av sommarperioden v.26-35
Det är meriterande om du har truckkort. Samtidigt kommer vi lägga störst vikt vid personliga egenskaper under processen.

Saknar du truckkort vill vi att du motiverar varför just du passar för uppdraget!

Som person är du ambitiös och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter med ett positivt resultat. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och gentemot era gemensamma målsättningar. Du är positiv som person och sprider energi till dina arbetskollegor och bidrar till att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du strävar alltid efter att utföra arbetsuppgifterna utifrån ledorden kvalité och noggrannhet eftersom det är av största vikt för kunden.

Under rekryteringsprocessens gång kommer en kreditupplysning samt bakgrundskontroll att genomföras.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Då tjänsten kommer att tillsättas omgående kommer vi att gå igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 2 pass/vecka under terminerna samt möjlighet till heltid under lov/somrar.

UPPSKATTAD ARBETSTID: Arbetstiden varierar beroende på vilken avdelning du tilldelas. Passen är mellan kl 06.00-14.00, kl 10.00-19.00 alternativt kl 14.50-21.00

PLATS: Örebro

URVAL: Sker löpande
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se