Studenter till deltidsuppdrag på Elektroskandias lager

Studenter till deltidsuppdrag på Elektroskandias lager

Vem vill ta chansen till ett meriterande extrajobb inom lager? Kanske just du! Har du truckkort och söker mer erfarenhet inom lager? Eller har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tidigare men längtar efter ett fysiskt arbete igen nu när du lever ett stillasittande pluggliv? Oavsett finns möjligheten för dig med rätt attityd att arbeta i vår studentpool på Elektroskandia. Start är omgående så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker studenter till uppdrag som lagermedarbetare på Elektroskandia. Du blir en del av vår studentpool och arbetar två pass per vecka vid sidan om dina studier på Elektroskandias centrallager i norra Örebro.

Detta är ett konsultuppdrag på deltid vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult hos Elektroskandia. Vi och Elektroskandia ser långsiktigt på uppdraget och att ett gott samarbete kan pågå under hela din studietid.

* Som deltidskonsult på Academic Work får du stöd från en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas. Vi arbetar också aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare är du en viktig del i Elektroskandias leveranskedja på flera olika avdelningar. Du kommer att introduceras till en specifik avdelning första tiden, men på sikt finns möjlighet att bredda din kompetens och utbildas på fler avdelningar. Första dagen får du en rundvandring på lagret och en säkerhetsgenomgång, tillsammans med din kontaktperson på avdelningen som svarar på frågor under din första tid.

Dina arbetsuppgifter kan innefatta:
 • Orderplock
 • Sortering
 • Truckkörning
 • Lastning och lossning
Tjänsten passar dig som vill ha ett meriterande extrajobb hos en av Sveriges ledande el-teknikgrossister. Du gillar att arbeta fysiskt och är effektiv och håller ett tempo när du jobbar.

Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå på minst 50% och har minst ett år kvar av dina studier
 • Har truckkort A1-4, B1-4. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av truckkörning, men det är inget krav
 • Kan förstå och göra dig förstådd på svenska då det krävs i kontakten med kollegor
 • Har ett flexibelt schema och kan arbeta två pass på vardagar jämte dina studier
Det är också ett plus om du har arbetat på lager eller terminal tidigare.

För rollen som lagermedarbetare i vår studentpool söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt och att ta i där det behövs. Du är ambitiös och motiveras av att lära dig nya saker. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och gentemot era gemensamma målsättningar. Du är positiv som person och sprider energi till dina arbetskollegor och bidrar till att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du strävar alltid efter att utföra arbetsuppgifterna utifrån ledorden kvalitét och noggrannhet eftersom det är av största vikt för kunden.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid, ca 10-12 timmar per vecka. Det är ett krav att jobba två pass varje vecka. Till din hjälp används ett schemaläggningssystem där du intresseanmäler dig på pass minst två veckor innan. Vår Bemanningsservice hjälper till att matcha Elektroskandias behov med dina intresseanmälningar och bokar sedan upp dig på pass
 • Arbetstid: Halv- eller heldagspass på vardagar, varierande tider mellan kl. 6-23
 • Lön: Timlön
 • Placering: Lindvallsgatan, Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. De marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.