Studenter till Bonnier News Locals kundcenter!

Studenter till Bonnier News Locals kundcenter!

"Det har varit ett jättebra jobb att ha vid sidan av mina studier. Härliga kollegor, frihet att själv planera min tid och förstående chefer gör det bekvämt och roligt att komma in och jobba deltid. Dessutom är det väldigt skönt att ha en inkomst vid sidan av mina studiemedel"- så svarar en av kundcentermedarbetarna på frågan varför de trivs så bra på jobbet. I rollen kommer du med hjälp av telefon ge service och support för kunder till Bonnier News Local.

Information om uppdraget

Som kundcentermedarbetare kommer du arbeta inom Bonnier News Local, en del av Bonnier News. Här arbetar du mot Bonnier news locals 40 olika tidningsvarumärken, bland annat Örebros lokaltidning Nerikes Allehanda. Mediebranschen är en bransch i förändring, och här finns därför möjlighet att på sikt påverka och deltaga i de kommande förändringarna. På kundcenter i centrala Örebro sitter cirka 40 av dina framtida kollegor. Här välkomnas du till en energifylld arbetsplats med hjälpsamma kollegor som mer än gärna finns där för att svara på dina frågor.

För att du ska få de bästa förutsättningarna för att prestera i din roll och vad som förväntas av dig kommer du att erbjudas en introduktion. Introduktionen kommer pågå i cirka tre dagar, därefter anpassas den efter dina förutsättningar, allt för att det ska vara tydligt och tryggt för dig.

Du erbjuds

* Ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av dina studier

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ge service via telefon till Bonnier News Locals kunder över hela Sverige
 • Svara på frågor gällande prenumeration, adressändringar, fakturafrågor, digitalsupport och reklamation
 • Administrera ärenden i systemen
Arbetstopparna på kundcenter är främst måndagar och fredagar. Du behöver därför vara tillgänglig för att arbeta minst ett pass någon av dessa dagar. Du kommer både kunna arbeta heldagar 8-17 men även halvdagar. Då det största behovet är förmiddagar förväntas du arbeta mellan 8-12, dock finns flexibiliteten att arbeta eftermiddag vid de tillfällen då förmiddag inte passar med ditt skolschema.

Vi söker dig som
 • Är studerande på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar av studierna, registreringsintyg behöver kunna uppvisas
 • Har goda kunskaper i svenska, tal och skrift då språket används i arbetet
 • Har en grundläggande datavana
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service eller med liknande arbetsuppgifter.

Som person:
 • Har du en hög personlig mognad
 • Är du serviceinriktad
 • Har du en god samarbetsförmåga
 • Är du energifylld och trivs i en roll med fart och fläkt
Övrig information:
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 1-2 dagar/veckan, främst måndag, onsdag och fredagar. Eftersom högsäsongen på kundcentret är under sommarmånaderna och vintermånaderna ser vi gärna att du har möjlighet att arbeta mer under dessa perioder. Behovet kommer även öka runt fakturaperioder (den 17-18 och framåt varje månad).
 • Placering: Centralt i Örebro, Klostergatan 23
I din ansökan vill vi även att du motiverar varför just denna tjänst intresserar dig!

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här kan du läsa mer om Bonnier News.