Student till deltidsuppdrag som lagermedarbetare på XXL centrallager i Örebro!

Student till deltidsuppdrag som lagermedarbetare på XXL centrallager i Örebro!

Är du en ihärdig och tävlingsinriktad person som är redo för att kavla upp ärmarna och arbeta i högt tempo? Är du dessutom studerande och söker ett aktivt arbete där du får möjligheten att komma ifrån skolmiljön och tjäna lite extra pengar? Då är det dig vi söker för studentuppdrag hos XXL centrallager i Örebro.

Information om uppdraget

Academic Work söker 15 lagermedarbetare på deltidsuppdrag till XXL centrallager i Örebro. XXL söker nya kolleger som vill bli en del av ett redan härligt och energiskt team. De har under de senaste åren arbetat i allra högsta grad med att bygga upp en stark företagskultur som genomsyrar hela organisationen. Exempel på kärnvärden organisationen arbetar utifrån är entusiasm, öppenhet och hjälpsamhet och resultatfokus. Som medarbetare på XXL centrallager är du mycket tävlingsinriktad och älskar att utmana dina kollegor i tävlingar som anordnas varje månad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos XXL. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcker sig från novmeber till december ut. Du kommer veckovis att anmäla vilka dagar du är tillgänglig för att utföra uppdraget via vårt schemaläggningssystem.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på avdelningen Autostore som är ett automationsdrivet lagringssystem där man arbetar vid en plockstation. Denna station har en såkallad port där robotar lämnar och hämtar lagringslådor, benämns som BINS. Det är ur dessa BINS som varorna plockas. Som plockare så ser man till att man plockar rätt antal, som redovisas på skärmen, till rätt butik. Man kan även plocka internet-ordrar som går direkt till kund, där är det viktigt att vara noggrann med emballage och se till att man skickar rätt vara med rätt typ av låda. Det går snabbt att komma in i och man får bra assistans med hjälp utav vårt plocksystem.

Du kommer till exempel att:
 • Inplacering i automatanlägg
 • Räkna och kontrollera varor
Tjänsten passar dig som är en tävlingsinriktad individ som vill kombinera dina studier med ett aktivt arbete där goda prestationer belönas.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta både dags- och kvällspass, 10-12 timmar i veckan och som...
 • Studerar på eftergymnasial nivå och gärna har 1 år kvar av studierna
 • Har goda kunskaper i att tala svenska
 • Kan arbeta november till december 2 dagar/vecka
Det är meriterande om du
 • Om du arbetat med fysiskt krävande arbeten tidigare
 • Har truckkörkort
Som person är du...

Resultatinriktad, detta är viktigt då du i det dagliga arbetat kommer att arbeta med tydligt uppsatta mål. Vardagen på XXL passar dig som går igång på tävling, som vill göra det lilla extra och alltid är beredd att hjälpa kollegan när det behövs. Det är även viktigt att du är strukturerad och ordningsam i dina arbetsuppgifter då arbetet kräver struktur för att kunna vara så effektiv som möjligt och undvika fel. Arbetet förutsätter att du är självgående och ihärdig. Du arbetar nära dina kollegor vilket innebär att du behöver ha en god samarbetsförmåga för att teamet ska kunna samverka på bästa möjliga vis.

Övrig information
 • Start: November till december 2019
 • Omfattning: Deltid minst 10-12 timmar / vecka
 • Arbetstider: Flexibla arbetstider och arbetsdagar
 • Placering: Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och XXLs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XXL stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer.

XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap.
Om du har extra stort intresse för sport och vildmark.
Om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att sälja. Då anser vi att du har DET inom dig.
Då är det DIG vi söker.