Student till IT-support hos Humana

Student till IT-support hos Humana

Vill du arbeta på ett företag där engagemang, glädje och ansvar är värdeorden? Här finns chansen att under tiden du studerar bygga på ditt CV med värdefull IT-kompetens och samtidigt vara med och göra skillnad i ett meningsfullt arbete. Sök tjänsten idag, vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Humanas IT-avdelning i Örebro består utav 6 personer med blandad erfarenhet och bakgrund. Gemensamt för avdelningen är att alla gör sitt yttersta för att supporta organisationen på allra bästa sätt genom driv, engagemang och en härlig stämning.

Som en introduktion till ditt arbete kommer du att gå bredvid en mer erfaren kollega som kommer introducera dig i företaget samt i dina arbetsuppgifter. Introduktionen sker på plats och möjlighet till arbete på distans kan eventuellt finnas på sikt när du blivit mer självgående i dina arbetsuppgifter. Schema för arbetet sker i dialog men närmsta chef på plats.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du att representera Humanas IT-avdelning gentemot verksamhet och externa beställare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via telefon, e-post och ärendehanteringssystemet hantera inkommande problem och frågeställningar gällande Humanakoncernens IT-plattform, system och telefoni.

Det är meriterande att ha kunskaper i norska då du kommer att supportera även norska användare sam om du har kunskaper inom Active Directory eller Office 365.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har IT-teknisk kompetens, antingen från tidigare erfarenhet tex. gymnasiet eller från pågående studier på universitet/högskola inom t.ex. datavetenskap eller nätverksteknik.
  • Vi vill att du studerar en IT-inriktad utbildning på högskola/universitet med minst 1,5 år kvar av dina studier.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
Som person är du:
  • Problemlösande
  • Serviceinriktad
  • Ansvarstagande
Du välkomnas till en arbetsplats med högt i tak och där alla är måna om varandra. Arbetsmiljön är prestigelös och hos Humana uppmuntrar man varandra till delaktighet samt att sprida glädje och bra energi i arbetet. En viktig del i arbetet är att du drivs av att ständigt vilja förbättra kvalitén i verksamheten och att du har ett professionellt förhållningssätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, cirka 10 timmar i veckan
  • Placering: Örebro
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Humanas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9000 människor. Läs mer om Humana här.