Student sökes till meriterande extrajobb samt sommarjobb på myndighet!

Student sökes till meriterande extrajobb samt sommarjobb på myndighet!

Är du student på minst 50% och önskar att dryga ut studentkassan genom ett meriterande extrajobb hos Transportstyrelsen i Örebro? Du blir en central och viktig spelare i arbetet med att kontrollera registreringsskyltar som går till manuell granskning gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter. Arbetet under terminerna är flexibelt och du kan själv välja vilka dagar du vill arbeta. I sommar kommer du arbeta ungefär 4 timmar/dag under veckorna 22-26 samt 31-35. Urvalet sker löpande så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Transportstyrelsens räkning studenter som kommer att ingå i en redan etablerad konsultpool i rollen som bildgranskare. Vårt samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat och idag har vi ett stort team som samarbetar i poolen samt trivs bra med uppdraget och Transportstyrelsen som arbetsplats. Hur mycket du arbetar styrs av väderlek, omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under våren/hösten är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Som konsult på Transportstyrelsen ser vi att du under terminerna kan arbeta minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Transportstyrelsen. Du kommer att få en konsultchef på Academic Work som är på Transportstyrelsen ungefär en dag varannan vecka.

Arbetsuppgifter

Som bildgranskare kommer du att arbeta på myndighetens avdelning för trängselskatt och infrastrukturavgifter i Örebro. Du kommer att ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i team bestående av flera kollegor, du ansvar dock för att dina arbetsuppgifter blir väl genomförda. Det är ett perfekt extraarbete för dig som vill få erfarenhet av att arbeta på en myndighet!

Vi tror att du är i början av dina studier och har minst två år kvar. Du studerar med fördel en samhällsrelaterad utbildning. Då arbetet sker på en myndighet är det av stor vikt att du har en hög personlig mognad och kan ta ansvar både för dig själv och dina arbetsuppgifter samt förstår innebörden av att arbeta på en myndighet. Du ser denna möjlighet som ett mer långsiktigt extrajobb och ser positivt på en förlängning om det ges möjlighet.

Vi söker dig som
  • Studerar på en eftergymnasial nivå och har minst 2 år kvar av studierna
  • Innehar god datavana
  • Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift
  • Kan närvara på utbildningsdagen den 14 maj
  • Kan arbeta minst 2 pass i veckan (Totalt 8 timmar)
  • Kan arbeta 8-12 eller 12:30-16:30 i sommar under veckorna 22-26 samt 31-35
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har arbetat deltid vid sidan av dina studier.

Det vi värdesätter mest är dina personliga egenskaper! För att trivas i rollen som bildgranskare ser vi att du är en person med flexibilitet, ett personligt driv och en positiv inställning. Som person är du ambitiös och trivs när du får arbeta noggrant och grundligt. Du är framåt och bidrar gärna till en trevlig arbetsmiljö på jobbet. Vi tror att du har lätt för att analysera information, samt att du är professionell i ditt sätt att arbeta. För att trivas i detta uppdrag är det viktigt att du tycker om att arbeta under högt tempo samt att du värdesätter struktur och professionalism.

Det är obligatoriskt att kunna deltaga i ett utbildningstillfälle som kommer äga rum den 14 maj mellan 08.00-16.30.

Övrig information

Start: 14 Maj

Omfattning: Deltid, minst 2 pass per vecka. 8.00-12.00 eller 12:30-16:30 (8 timmar totalt). Vid ökat behov kan även kvällspass mellan 17.00-21.00 förekomma.

Placering: Örebro (Transportstyrelsens kontor på Tunnlandsgatan i Västhaga)

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transportstyrelsens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se