Student sökes som kundtjänstmedarbetare!

Student sökes som kundtjänstmedarbetare!

Är du student på jakt efter ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna? Som kundtjänstmedarbetare kommer du att tillhöra ett sammansvetsat gäng kollegor som har roligt på jobbet samtidigt som de levererar högklassig service till kunder över hela Sverige. Nu väntar de på att välkomna dig som trivs i en administrativ roll med frekvent kundkontakt via chatt, e-post och telefon.

Information om uppdraget

Vi söker för kunds räkning studenter till vår studentpool som kundtjänstmedarbetare. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Uppdraget kommer vara på deltid och kräver att du är tillgänglig för arbete 2 dagar i veckan. Du kommer tillhöra en resursgrupp som bland annat hjälper till att avlasta ordinarie personal i deras arbete samt hjälpa till i deras kundtjänst. Det innebär att du kommer att bli inbokad efter behov, vissa veckor innebär det 2 dagars arbete, endra veckor en halvdags arbete.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande.](https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult)

Ett flexibelt extrajobb där du själv väljer vilka dagar du vill arbeta

En fot in på Academic Work redan under dina studier

Arbetsuppgifter

Hantera ärenden & ge support till kunder via ärendesystem, chatt och telefon.

Ge leveransinformation samt hantera returer, reklamationer och garantiärenden.

Vi söker dig som

Är studerande på eftergymnasialnivå och tar examen som tidigast juni 2022

Besitter goda kunskaper i Office-paketet

Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då arbetet kräver det

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundsupport, call-center eller försäljning (tex. i butiksled eller via telefon)

För att trivas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, positiv och tycker om att arbeta med människor. Du är kommunikativ och har lätt för att presentera samt kommunicera information. Du har även ett systematiskt arbetssätt och följer instruktioner och procedurer. Vidare kan du hantera snabbt tempo och många ärende parallellt.

Övrig information

Start: VT 21

Omfattning: Deltid

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [Academic Work](mailto:ore02@academicwork.se).

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se