Sommarjobb och truckkort erbjudes!

Sommarjobb och truckkort erbjudes!

Letar du efter en ny utmaning och söker en arbetsplats med stark gemenskap? KGA Logistik söker nu medarbetare för att stötta upp lagret över sommaren. Under kommande terminer finns det möjlighet till deltidsjobb vid sidan av studierna. Har du inget truckkort idag så kommer vi att ge dig ett. Vi applicerar löpande urval och behovet är omgående så sök redan idag!

Information om uppdraget

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer med över tusen artiklar, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Galateas dotterbolag KGA Logistik är partnern som hanterar all distribution och som lagermedarbetare på KGA Logistik är du en viktig länk i arbetsflödet. Allt från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger.

I rollen som truckförare kommer du att arbeta på lagret tillsammans med flera kollegor. Vi söker nu efter medarbetare som gillar att jobba med kroppen men även efter personer, med eller utan truckkort. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan avdelningarna och medarbetare är mycket viktigt. För att lyckas i rollen så behöver du gilla att jobba i ett snabbt tempo med tydliga deadlines samtidigt som du bidrar till gruppen med ett gott humör!

Arbetstiderna kommer att variera, både dagtid, kvällstid och natt, beroende på vilken avdelning och vilka arbetsuppgifter du kommer att ha.

Du erbjuds
 • Del i ett härligt gäng med god dynamik
 • Stora och fina lagerlokaler anpassade för verksamheten
Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på KGA Logistik kommer du att arbeta såväl i grupp som individuellt. Du är alltid en del av ett team, men vissa arbetsuppgifter utför du på egen hand och vissa utför ni som en hel grupp. Du kommer att arbeta på lagret och tillsammans med dina kollegor arbeta för att leverera produkter mot kunderna!

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Packa varor på pallar och lastbackar
 • Flytta om produkter på lagret
 • Köra fram pallar till plockbanan
Vi söker dig som
 • Studerar minst 50% på högskola eller universitet och har 1,5 - 2 år kvar av dina studier. Registreringsintyg behöver kunna uppvisas.
 • Har goda verbala kunskaper i svenska
 • Tidigare har arbetat resultatinriktat mot uppsatta mål
Det är meriterande om du har truckkort A 1-4 & B 1-4 eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager.

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Strukturerad
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid under sommaren med möjlighet till deltidsarbete under terminerna
 • Placering: Örebro
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se