Staffing & Recruitment Assistant till Academic Work Örebro

Staffing & Recruitment Assistant till Academic Work Örebro

Vill du jobba på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga? Vill du arbeta på ett företag som ständigt följer trenderna på marknaden och vågar testa nya affärsmodeller? Då tror vi att rollen som Staffing & Recruitment Assistant (SRA) kan bli starten på din karriär hos oss!

Information om uppdraget

"Att arbeta som SRA är otroligt roligt och givande! Jag får möjlighet att arbeta i rekryteringsprocesser från början till slut. Under mitt första år har jag redan fått ta ett stort ansvar för kontakten med våra kandidater, kunder och konsulter. Det är ett perfekt arbete att ha vid sidan av min utbildning då jag ständigt utvecklas och får praktisk erfarenhet inom rekrytering och personalhantering. Att sedan få vara en del av Academic Works fantastiska kultur gör att jag alltid känner mig motiverad och energifylld när jag är på jobbet!

Såhär beskrivs rollen av Fanny, SRA på vårt kontor i Örebro.

Som Staffing & Recruitment Assistant tillhör du vår leveransavdelning. Du kommer att ingå i ett team och stötta våra konsultchefer och rekryteringskonsulter i deras aktuella rekryteringsprocesser. Det är en varierande roll med högt tempo och mycket eget ansvar. Du arbetar både med rekrytering och personaladministration och hanterar många arbetsuppgifter samtidigt. Du kommer spela en viktig roll för vår gemensamma målsättning och utveckling. Rollen ger utrymme för egna initiativ och ansvarstagande och ger dig en värdefull inblick i den rådande arbetsmarknaden. Du blir en del av en stark kultur som genomsyras av energi, hög ambition och mycket hjärta.

För att ge dig en bra start kommer du först att få sitta bredvid kollegor och få en introduktionsutbildning. För att stötta din fortsatta utveckling hos oss finns också ett utarbetat Training Program där du får börja med enklare uppgifter och tar på dig allt mer ansvar efter hand när du kommer in i rollen. Där vår ambition är att du ska få en långsiktig karriär hos oss.

Arbetsuppgifter

I rollen som Staffing & Recruitment Assistant får du ett tätt samarbete med våra Consultant Managers och Recruitment Consultants där ert gemensamma uppdrag är att hitta de bästa kandidaterna till våra kunder.

Du som vill arbeta med det här kommer bland annat att få:
 • Läsa ansökningar och göra urval utifrån våra kravprofiler.
 • Göra telefonavstämningar med relevanta kandidater, boka intervjuer och på sikt hålla egna intervjuer.
 • Skriva annonser och publicera dem i olika kanaler.
 • Ringa referenser.
 • Leta efter kandidater i olika databaser och kanaler.
 • Assistera ditt team med tidrapportering, utförande av arbetsgivarintyg och avtalsförlängningar för våra konsulter.
Vi söker dig som

Studerar inom exempelvis personal, ekonomi, IT eller teknik och har minst 1.5 år kvar av sin studietid. Då vi ser långsiktigt på denna roll är det viktigt att du inte har några studieavbrott som utlandstermin inplanerat.
 • Har ett stort intresse av personalarbete och HR.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av service.
 • Talar och skriver flytande svenska då kund- kandidat- och konsultkontakt via mail och telefon är en stor del av rollen.
 • Innehar B-körkort
För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att jobba i ett högt tempo, är serviceinriktad och att du vågar ta egna initiativ. Rollen erbjuder mycket eget ansvar men ställer samtidigt krav på dig att ha ett flexibelt arbetssätt då dina arbetsuppgifter kan förändras under dagen. Då arbetsuppgifterna är av varierande karaktär ställs det även krav på dig att ha ett strukturerat arbetssätt för att bli framgångsrik i din roll.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, exempelvis i form av en roll som Recruitment Consultant eller Consultant Manager. Du ser detta jobb som ett första steg i din karriär inom Academic Work! Till dig som vill lite mer - Välkommen till oss. We reward ambition!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på internalrecruitmentorebro@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.
 • START: Vintern 2019
 • OMFATTNING: 12 h/vecka
 • ARBETSTIDER: Kontorstider
 • PLACERING: Örebro
 • LÖN: Timlön
KONTAKT: Michelle di Zazzo, Talent Aquisition Manager, internalrecruitmentorebro@academicwork.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!