Sommarjobb som skadedjurstekniker till Nomor

Sommarjobb som skadedjurstekniker till Nomor

Är du en student på jakt efter ett praktiskt arbete med mycket kundkontakt? Om du är orädd och vill arbeta med att ge god service inom skadedjurskontroll kan du passa på att säkra sommarjobbet 2018 redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker 1-2 skadedjurstekniker på deltid till Nomor i Örebro för att stötta upp det befintliga teamet under sommarens arbetstoppar. Du kommer arbeta tillsammans med rutinerade kollegor i ett litet och härligt team med god sammanhållning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nomor. Uppdraget kommer att vara på deltid vid behov och sträcker sig mellan v.27-33.

Arbetsuppgifter

Som skadedjurstekniker kommer du i huvudsak att arbeta med sanering av getingar och andra skadedjur ute hos Nomors kunder i Örebro län. Arbetsuppgifterna kräver ingen tidigare erfarenhet eller särskild utbildning. Vid start får du en kort teoretisk introduktion och därefter kommer du att åka med en mer erfaren kollega och gå som lärling några dagar för att lära dig arbetet. Därefter ansvarar du själv för att utföra dina egna uppdrag samt rapportera in genomförda ordrar. Du kommer att bli tilldelad dina uppdrag digitalt med en dags framförhållning.

Arbetet kommer vara förlagt dagtid mellan 07:30-16:30 med cirka 10-14 uppdrag per dag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
  • Är studerande på högskola/universitet
  • Har körkort B
  • Har goda kunskaper i svenska då det krävs i den dagliga kontakten med Nomors kunder. Engelska är ett plus.
Som person är du social och serviceinriktad. Du tycker om mötet med människor då arbetsuppgifterna kommer innebära mycket kontakt med både kunder och kollegor. Vidare bör du vara stresstålig och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Du tar ansvar för dina uppdrag och drivs av att få hitta lösningar på problem.

Övrig information
  • Start: v.27
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Örebro (med resor i hela Örebro län)
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nomors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet och arbetar med att förebygga och åtgärda skador inom miljö och hygien i hela Sverige. De erbjuder miljövänliga tjänser inom deras områden Skadedjursbekämpning, Matsäkerhet och Hus & hem. Deras huvudkunder är försäkringsbolag, livsmedelföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.

Nomor finns på sju regionskontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder med totalt cirka 230 medarbetare.