Servicemedarbetare till Samhällsbyggnad bergslagen på deltid

Servicemedarbetare till Samhällsbyggnad bergslagen på deltid

Nu söker vi dig som vill arbeta extra under jul -och sommarledigheten samt deltid vid behov. Som medarbetare på servicecenter i Nora får du nu möjligheten att bygga på ditt cv med ett starkt namn samt en plats där du kan få växa i din roll. Vill du arbeta i en miljö där man har kul på jobbet och där det alltid kommer finnas stöttning så ska du söka redan idag!

Information om uppdraget

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samhällsbyggnad bergslagens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kunden. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på servicecenter kommer ditt arbete att handla om att ge god service till medborgarna. Du tar emot felanmälan, klagomål och synpunkter. Du kommer att ge rådgivning, stöttning och vägledning genom att svara i telefon men även via e-post och personliga besök. Du kommer att få registrera ärenden i systemen samt följa upp dessa. Du kommer att arbeta i ett team om 6 personer där det alltid finns backup för frågor och andra funderingar. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på hur mycket erfarenhet och kunskap du har.

Du kommer till exempel att:
  • Svara i telefon och hjälpa medborgarna.
  • Agera stöd och vägleda medborgarna.
  • Registrera ärenden i systemen.
Vi söker dig som
  • Är studerande på högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av studierna
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i den dagliga kommunikationen med medborgarna. Tjänsten innebär mycket kontakt med fastighetsägare så vi ser gärna att du som söker har fler språk med dig i bagaget.
  • Tidigare har arbetat i någon typ av affärssystem.
  • Kan arbeta heltid den 16 december- 3 januari (Visst undantag på någon dag går att göra) samt cirka 8 veckor nästa sommar. För att vara aktuell för tjänten är även ett krav att du ska kunna börja arbeta deltid cirka 2 dagar/veckan i mitten av november. Du kommer inte arbeta under röda dagar.
Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare men det är inget krav. Det är även meriterande om du har körkort och tillgång till bil eftersom det är det smidigaste sättet att ta sig dit på.

Som person är du serviceinriktad, glad och positiv då du dagligen kommer att ha kontakt med medborgare och fastighetsägare. Du har ett lösningsfokus då du dagligen kommer stöta på problem och utmaningar. Detta jobb innebär en hel del tuffa dagar så du som söker bör ha skinn på näsan men även veta att detta är en arbetsplats där man stöttar varandra och där du kan skaka av dig jobbet när det väl är dags att gå hem. Vi söker dig som är flexibel, orädd och kan göra flera saker samtidigt. Är du allt vi söker med en touch av god lyssnare så ska du absolut inte tveka, sök idag!

Övrig information
  • Start: November. Fram till den 16 december arbetar du cirka 2 dagar/veckan för upplärning
  • Omfattning: Heltid 16 december- 3 januari samt cirka 8 veckor nästa sommar, därefter deltid vid behov under terminerna.
  • Placering: Pershyttan, Nora.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

I din ansökan vill vi att du motiverar varför du är intresserad av tjänsten
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samhällsbyggnad bergslagen är bland annat ett tekniskt kommunalförbund som arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog/Naturvård, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 170 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.