Scrum Master till SEB Technology

Scrum Master till SEB Technology

Vill du vara en del i utmaningen att bygga SEBs nya moderna betallösningar samt leverera analys- och rapporteringstjänster i världsklass? Vi söker en Scrum Master som är nyfiken på att arbeta inom banksektorn. Söker du en långsiktig utmaning där du erbjuds en gedigen introduktion och en chans att lära av proffs inom området ska du inte tveka att söka!

Information om uppdraget

Academic Work söker Scrum Master till SEB Technology i Örebro. Här arbetar idag cirka 80 medarbetare och du kommer att vara en del av en arbetsgrupp på 20 personer. Ledorden är engagemang, enkelhet och samarbete och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa värde för SEBs kunder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SEB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader varpå du sedan kommer att gå över till en direktanställning hos SEB, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Scrum Master kommer du ansvara för att driva det agila arbetssättet i ditt team. I rollen kommer du arbeta nära produktägare, systemarkitekter, processexperter samt andra scrum masters och chefer mot en gemensam backlog.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för förändring- och förbättringsarbete i teamet samt coacha och stötta i agila metoder
  • Ha en överblick av teamets aktiviteter och backlog för att säkerställa att alla har att göra, samt röja hinder och se till att teamet får den stöttning de behöver
  • Onboarda nya teammedlemmar
Under introduktionen kommer du att följa en tydlig plan för att på bästa sätt sätta dig in i rollen. Du kommer få ta del av presentationer och dragningar och även få löpande kompetensutveckling och uppföljning. För att trivas hos SEB är passionen för IT och ditt engagemang det viktigaste. Tjänsten passar dig som gillar förändring och vill ligga i teknikens framkant.

Vi söker dig som

Har en bakgrund inom IT samt erfarenhet av ledarskap. Vi ser gärna att du har arbetat som utvecklare tidigare, men det är inget krav.

Har god datavana samt kunskaper i officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av sharepoint

Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift då det används i det dagliga arbetet

Som person är du:

Strukturerad

Initiativtagande

Beslutsfattande

Har god samarbetsförmåga

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Örebro
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. De finns här för att göra det möjligt för dem att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där banken är verksam, genom att bygga goda kundrelationer. I Sverige erbjuder de finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster.