SQL-konsult till Nethouse

SQL-konsult till Nethouse

"Teknik är kul, men det är vad vi åstadkommer med den som betyder något" - så lyder ett citat från en av Nethouse medarbetare. I nybyggda och fräscha lokaler vid södra infarten i Örebro väntar 90 personer på att bli dina nya kollegor! Här blir du en del av ett erfaret och familjärt team där man gärna tar en gemensam lunch eller spelkväll. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Genom rätt kunskap, stort engagemang och hög kvalité är Nethouse företaget som utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av smart teknik. Här erbjuds du en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt samt möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling. Du kommer arbeta med trevliga och kompetenta arbetskamrater på en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nethouse. Uppdraget är på heltid och sträcker sig 12 månader framåt. Behovet är dock långsiktigt och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Nethouse, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen kommer att innebära att du arbetar med allt från design av nya miljöer och konsolideringar till löpande drift och förvaltning av Nethouse kunders SQL-miljöer. Arbetet sker både inhouse och ute hos kund.

Vi söker dig som

Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då kommunikation med kunder och kollegor sker på båda språken.

Har relevant utbildning samt några års arbetslivserfarenhet med bakgrund som teknisk DBA eller SQL-utvecklare. Vi ser att du har goda kunskaper i SQL och Azure och gärna aktuella certifieringar.

Det är meriterande om du även kan Disaster Recovery / High Availability, Powershell Scriptning eller Azure IaaS/PaaS/SaaS

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och framförallt ser vi att du som söker är:

Självgående

Problemlösande

Affärsmässig

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Örebro

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nethouse är ett IT- och konsultbolag som jobbar med affärskritiska lösningar. Rätt teknik använd på rätt sätt kan kraftigt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Nethouse är företaget som hjälper kunder att utveckla sina affärer inom IT och nå nya mål med rätt teknik på rätt plats. För hos Nethouse finns kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik!