SCADA-programmerare till Midroc

SCADA-programmerare till Midroc

Har du läst teknik eller natur på gymnasiet och är på jakt efter ett heltidsjobb där du kan få nytta av ditt tekniska intresse? Midroc söker nu en SCADA-programmerare som kommer att arbeta med virtuell dokumentation. Om du vill utvecklas tillsammans med ett prestigelöst gäng med mycket teknisk kompetens och stark gruppkänsla ska du inte tveka att söka!

Information om uppdraget

Midroc i Örebro arbetar med fastighetsautomation och bidrar till att skapa ett bra klimat och en behaglig miljö för sina kunder. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där majoriteten har jobbat tillsammans länge. Du kommer att arbeta med många interna kontaktytor där det finns goda möjligheter att lära av mer seniora kollegor.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som SCADA-programmerare kommer du arbeta med att skapa bilder, övervakningsfunktioner och system i en virtuell miljö. Du kommer genom ett ritprogram att visualisera ventilations- och värmeanläggningar så att kunderna får en enkel och tydlig översikt på sina anläggningar. I tjänsten kommer du arbeta i projektform och ha ett nära samarbete med PLC-programmerare och tekniker.

Vi söker dig som

Har gymnasiebehörighet från en teknisk eller naturvetenskaplig linje samt ett stort tekniskt intresse

Behärskar svenska såväl som engelska obehindrat i både tal och skrift

Innehar B-körkort

Har goda kunskaper i officepaketet

Som person är du:

Noggrann

Strukturerad

Har god samarbetsförmåga

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Örebro
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midrocs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro AB är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, fastighetsautomation samt mekanisk underhåll.