Projektledare till Örebro

Projektledare till Örebro

Vill du sätta tänderna i en ny utmaning och tycker att det låter spännande att få vara med och utveckla nya företagskoncept? Till tjänsten som projektledare söker vi dig som kan leda ditt team framåt och driva dina idéer från tanke till produkt. Om detta låter intressant så sök redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektledare på heltid till Örebro. Vår kund arbetar med att ta fram nya företagskoncept och har idag flera varumärken inom olika sektorer så som restaurang, hotell och städ. Dessa utvecklas ständigt - och fler är på gång. Därför söker vi någon som kan axla rollen som projektledare och kan hjälpa VD:n i framtagandet och genomförandet av nya affärskoncept. Företaget ligger långt i framkant och nu behöver de förstärka den befintliga arbetsstyrkan för att hinna med i tempot. I tjänsten arbetar man i nära samspel med VD:n och är med och fattar beslut på den högsta nivån.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 12 månader, det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du arbeta med att leda och initiera nya affärskoncept hos vår kund. Det innebär att du kommer vara med och göra research och ta fram information för nya koncept och sedan driva dem från ax till limpa. Du kommer att göra SWOT-analyser samt undersöka marknaden och de konkurrenter som finns för att göra en bedömning om konceptet håller eller ej. Om konceptet är värt att satsa på så kommer du sedan leda projektet framåt och se till att tidsramar och budget följs. Framför allt så kommer du att ansvara för de strategiska delarna och delegera uppgifter till rätt personer i bolaget. Det är viktigt att hålla budget och ekonomiska resultat i åtanke under hela processen samtidigt som kvalitét är av högsta vikt.

Tjänsten passar dig som vill arbeta i ett litet och innovativt företag där du får möjlighet att påverka och utvecklas. Alla dagar är olika och resultatet av det arbete du utför kommer att synas och vara av största vikt då du är med och bygger upp någonting helt nytt.

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i svenska då det används i det dagliga arbetet, du är även duktig på att uttrycka dig i skrift. Engelska är meriterande.
  • Innehar B-körkort.
  • Har goda kunskaper i officepaketet.
Det är positivt om du har utbildning eller tidigare erfarenhet av att arbeta med projektledning med ekonomiskt ansvar. Vi ser gärna att du är marknadsorienterad då du behöver ha ett öga för vilka idéer och koncept som funkar och inte.

Som person är du driven och gillar vrida och vända på problem för att hitta kreativa lösningar. Du är beslutsam och handlingskraftig och kan driva ditt arbete framåt utan att alltid ha tydliga ramar eller riktlinjer. Vi tror att du motiveras av att göra affärer och genomföra aktiviteter som påverkar organisationens långsiktiga resultat och är snabb på att verkställa dina idéer till praktik med hjälp av gruppen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Örebro
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork