Projektkoordinator till IT-projekt

Projektkoordinator till IT-projekt

Vill du arbeta i en roll med många kontaktytor där du kommer få stor användning av din sociala kompetens? Tycker du om att koordinera och driva projekt framåt? Här får du chansen att vara med och delta i en stor implementation av ett nytt IT-system som kommer vara mycket meriterande att ha på ditt CV i framtiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Atria koncernen står nu inför en stor och spännande förändring där ett nytt IT-system ska implementeras. Sverigeprojektet startar i September 2018 och kommer att gå live i Oktober 2019. Det finns nu ett stort behov av en koordinator som ska säkerställa att implementeringen av de nya IT-systemen sker enligt projektplan. Cirka 40-50 personer från Atria Sweden kommer vara involverade i projektet samt närmre 20 konsulter från ett IT-företag. Här finns det stora möjligheter att bygga upp ett brett kontaktnät som kan vara mycket meriterande för framtiden!

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atria. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till Oktober 2019.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atrias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som koordinator i detta omfattande projekt kommer du att arbeta med att sätta upp delmål och att se till så dessa uppfylls. Du kommer att samla in dokumentation, kravspecifikationer till rapporter och finnas som stöttning till bland annat konsulter, projektledare, IT-chef och processägare i företagets koncernledning. Då du kommer att ha kontakt med Atria i de andra nordiska länderna så är det ett krav att du pratar mycket bra engelska.

Du kommer tillexempel att:
 • Uppdatera projektplanen och medverka vid framtagande av testcasen
 • Dokumentera och testköra under driftsättningen
 • Skriva arbetsinstruktioner och se till så att protokoll kommer in
 • Boka möteslokaler, bjuda in till möten och skriva mötesreferat
 • Förbereda mötesmaterial så som Powerpoints
Tjänsten passar dig som vill få en insikt och kännedom i hur ett stort system fungerar och ser ut. Vi tycker att det är viktigt att du kommer in med en positiv inställning och en nyfikenhet att utvecklas i tjänsten.

Vi söker dig som

Har en grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av IT-relaterade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kännedom om hur man jobbar med IT-frågor och ett stort intresse för arbete i projektform. Då denna roll som projektkoordinator innebär att man måste hålla igång många saker samtidigt så krävs det därför att du har en förmåga att arbeta självständigt och lösningsfokuserat.
 • Du ska ha mycket goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska, då du kommer använda dig av båda språken i arbetet
 • Du ska ha mycket goda kunskaper i Office-paketet
 • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i och hantera projekt
 • Det är meriterande om du har utbildning inom systemvetenskap, projektledning och programering
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att trivas i denna roll bör du som person vara strukturerad, noggrann och analytiskt lagd, då det är viktigt att den information som du ansvarar för att samla och dokumentera blir korrekt. Vi ser gärna att du är driven, prestigelös och har en bra samarbetsförmåga, samt att du tycker att det är kul att nätverka och skapa bra relationer både med dina kollegor och externa parter som du kommer samarbeta med.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid, dock senast mitten på Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sköllersta, utanför Örebro
 • Kontaktuppgifter: Konsultchef Malin Landén: malin.landen@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atrias filosofi är att ju högre företagets medarbetare siktar, desto högre kan hela företaget nå! Här får du arbeta i en organisation som är mitt uppe i en internationalisering där det startas spännande samarbeten över gränserna.

Atria har 20 spännande varumärken i portföljen och tillsammans formar de framtidens matutbud. Och detta gör Atria på ett ansvarstagande sätt med hållbar innovation och utveckling står högt på agendan!