Produktionstekniker till Örebro

Produktionstekniker till Örebro

Till vår kund söker vi nu en driven produktionstekniker med erfarenhet av skärande bearbetning. Om du vill arbeta på ett internationellt företag där problemlösning är en central del av det dagliga arbetet kan detta vara tjänsten för dig. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktionstekniker till vår kund i Örebro. Här får du arbeta i en internationell miljö där du omges av kompetenta medarbetare som arbetat länge i branschen. Teamet består av 15 personer och präglas av härlig stämning och mycket skratt. I tjänsten erbjuds du goda möjligheter att fördjupa dig inom skärande bearbetning. Du kommer att arbeta i en verksamhet med mycket komplexa produkter, höga kvalitetskrav och en modern maskinpark.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult åt vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över 12 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktionstekniker arbetar du med moderna maskiner där din huvudsakliga uppgift är att vara ett dagligt tekniskt stöd till produktionen. I samarbete med kollegor inom olika funktioner analyserar och hanterar du olika problemställningar och förbättringsmöjligheter. Du jobbar även med metodutveckling för att förbättra och effektivisera processerna inom skärande bearbetning.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta:
 • Beredning av nya produkter
 • Support vid kvalitetsavvikelser
 • Framtagning av operatörsinstruktioner utifrån satta mallar och standards
Vi söker dig som

Har erfarenhet inom skärande bearbetning. Du kan exempelvis ha en maskiningenjörsexamen i kombination med något års arbetslivserfarenhet som CNC-tekniker eller produktionstekniker.

Behärskar svenska och engelska i tal och skift då kommunikation och dokumentation kan ske på båda språken.

Har kunskaper i CAD för att kunna tolka och läsa ritningar.

Har goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel.

God vana i Creo eller MasterCam är meriterande.

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Initiativtagande
 • Problemlösande
 • Prestigelös med god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Örebro
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se