Produktionstekniker till Örebro

Produktionstekniker till Örebro

Är du utbildad maskiningenjör alternativt har något års arbetslivserfarenhet från skärande bearbetning inom svarv eller fräsning? Vill du arbeta på ett internationellt företag där problemlösning är en central del av det dagliga arbetet? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som produktionstekniker. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktionstekniker till vår kund i Örebro. Här får du arbeta i en internationell miljö där du omges av kompetenta medarbetare som arbetat länge i branschen. Idag finns det tio stycken produktionstekniker inom olika områden och nu behöver de bli fler.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över 12 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktionstekniker kommer din främsta arbetsuppgift vara att stötta maskinoperatörerna i den dagliga produktionsverksamheten. När maskinerna eller produkterna inte uppfyller rätt standard får du undersöka vad som kan ligga till grund för problemet samt hur det kan lösas på bästa sätt. Varje problem och situation är unik vilket kräver att du vågar ställa mycket frågor och utnyttjar arbetsgruppens kompetens för att hitta lösningar. Ditt arbete kommer därmed vara fokuserat på problemlösning och till viss del hur processen kan förbättras och effektiviseras. Du kommer även att arbeta med tekniskt underlag och instruktioner.

Tjänsten passar dig som har något års erfarenhet från skärande bearbetning inom svarv eller fräsning och har en god förståelse för produktion. Till en början kommer du gå vid sidan av en kollega för att få en förståelse för hur arbetet och processerna fungerar. Därefter kommer du börja arbeta mer självständigt.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet inom skärande bearbetning. Du kan exempelvis ha en maskiningenjörsexamen i kombination med något års arbetslivserfarenhet eller tidigare arbetat som CNC-tekniker eller produktionstekniker.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skift då kommunikation och dokumentation kan ske på båda språken.
 • Har kunskaper i CAD för att kunna tolka och läsa ritningar.
 • Har goda kunskaper i Officepaketet och främst i Excel.
God vana i Creo eller MasterCam är meriterande.

Som person är du en kreativ problemlösare som stimuleras av utmanande frågor och problem. Du är flexibel och initiativtagande och kan hantera snabba ändringar då saker ibland inträffar med kort varsel. Rollen som produktionstekniker innebär många kontaktytor och vi ser därför att du har lätt att samarbeta med andra. Vi värdesätter att du är prestiglös och gillar att dela med dig av din kunskap.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork