Produktionsmedarbetare på deltid till Martin G

Produktionsmedarbetare på deltid till Martin G

Nu söker vi dig som studerar och är på jakt efter ett extrajobb vid sidan av dina studier hos företaget Martin G. Du kommer att arbeta i vår studentpool, som i dagsläget består av 10 konsulter, och introduceras till deras lageravdelning. På lageravdelningen hos Martin G trivs du som gillar att arbeta i en miljö med ett högt tempo. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Martin G Andersons räkning en lagermedarbetare till vår studentpool! Martin G Anderson kännetecknas av ett öppet klimat där varje enskild individ utgör en viktig del för att nå företagets gemensamma mål. Företaget tillverkar och levererar planglasprodukter till glasmästare, entreprenad- och industriföretag och kännetecknas av personlig service i kombination med hög kvalitet.

Som lagermedarbetare i vår studentpool arbetar du efter behov men ska vara tillgänglig att boka upp dig på 2 pass varje vecka. Arbetspassen är förlagda på vardagar med varierande tider från 05:00 till 22:45.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare hos Martin G är arbetsuppgifterna varierande och du arbetar i team med övriga medarbetare. Du blir introducerad till arbetet av ordinarie personal och kommer succesivt att läras upp på olika stationer i syfte att kunna arbeta såväl på lagret som inom produktionen.

Du kommer till exempel:
 • Lyfta och hantera glas
 • Supportera ordinarie personal vid tillverkning av planglasprodukter
 • Sortera och packa glas inför leverans
Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå på minst 50% och har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Kan förstå och göra dig förstådd på svenska då det krävs i kontakten med kollegor och kunder
 • Har ett flexibelt schema och kan arbeta två pass på vardagar vid sidan av dina studier
Vidare är det meriterande om du:

* Tidigare arbetat inom den tillverkande industrin och/eller traverskort, men det är inget krav för tjänsten.

Vi söker dig som trivs med ett utmanande fysiskt arbete med ett högt tempo men samtidigt en stor portion noggrannhet. Du samarbetar med dina kollegor men räds samtidigt inte att självständigt hugga i där det behövs. Utifrån tidigare arbetslivserfarenhet är du trygg i dig själv och förstår värdet av din insats utifrån företagets bästa.

Övrig informaton
 • Start: Maj
 • Omfattning: Deltid, ca 10-12 timmar per vecka. Det är ett krav på att arbeta minst två pass varje vecka. Till din hjälp används ett schemaläggningssystem där du intresseanmäler dig på pass minst en vecka innan. Vår Bemanningsservice hjälper till att matcha Martin G Andersons behov med dina intresseanmälningar och bokar sedan upp dig på pass. Det är av stor vikt att du har ett flexibelt schema och även kan komma in med kort varsel.
 • Arbetstid: Halv- eller heldagspass på vardagar, varierande tider mellan kl. 05:00-23:45
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Martin G Andersons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Martin G Anderson grundades 1899 och är ett familjeföretag inom glasbranschen som ingår i koncernen Glasgruppen. Läs mer om företaget på deras hemsida Martin G Anderson