Platschef Building till NCC

Platschef Building till NCC

NCC är företaget för dig som är redo för att satsa! Med fokus på stora projekt kommer du att få arbeta i en dynamisk grupp där din kompetens värderas högt. Vi söker dig som vill vara delaktig i NCC:s framgång!

Information om uppdraget

Vi på NCC ser positivt på framtiden inom hus- och fastighetsproduktion i vår geografi. Exempelvis bygger vi nya länssjukhuset (H-huset), parkeringshus, kulturkvarteret, skolor och nya bostäder. För att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi duktiga och drivna platschefer till vår avdelning Building Örebro/Värmland med placering i Örebro.

Du erbjuds

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. För rätt person erbjuds du ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo och gott kamratskap.

Arbetsuppgifter

Som platschef på NCC har du ett omväxlande arbete med stort eget ansvar där du är med i hela byggprocessen och startar upp projekt för att i slutändan lämna över till nöjda kunder. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du arbetet mot uppsatta mål med fokus på tid, kvalitet och ekonomi. Dagarna består av en stor del möten med både medarbetare och underentreprenörer.

Fokusområden
  • Projektledning
  • Tidsplan och ekonomi
  • Arbetsmiljö
  • Resurstillgångar
Vi söker dig som
  • Har en bred byggteknisk erfarenhet inom husentreprenader
  • Har erfarenhet av en chefsroll sedan tidigare
  • Har erfarenhet av större projekt
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort
  • Det är meriterande om du har en utbildning inom byggteknik
Som person är du:

Duktig på att skapa och utveckla relationer med såväl kunder som medarbetare, för att kunna bygga ett engagerat team som jobbar mot samma mål. Du är en ansvarstagande entreprenör med förmåga att se helheten. Vidare är du duktig på att planera projekt och skapa lönsamma affärer. Du ser möjligheter, har ett stort tekniskt kunnande och älskar att lösa problem. Din vilja tar dig framåt!

Övrig information

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NCC:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCC utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.