Operativ inköpare till restaurangbranschen

Operativ inköpare till restaurangbranschen

Multeral söker en operativ inköpare. Den perfekta tjänsten för dig i början av din karriär som ser en internationell framtid inom inköp, med kontor i Örebro! Bättre kombination än så blir det inte.

Information om uppdraget

Academic Work söker en operativ inköpare till Multeral restaurangutrustning AB då nuvarande inköpare har fått erbjudande om att fortsätta karriären internt. Multeral arbetar med att erbjuda utrustning till det professionella köket. Bland deras kunder finns många av de stora varumärkena relaterade till både snabbmats- och restaurangbranschen. Företaget har växt mycket den senaste tiden och består idag av drygt 50 medarbetare fördelat mellan Örebro, Stockholm, Göteborg och Malmö . I Örebro sitter de 12 personer. Inköpsavdelningen består av tre personer. Det är du, din chef samt en kollega som också arbetar med inköp men med ett större fokus på nyinköp. Din tjänst fokuserar främst på att köpa in reservdelar. Du har ett nära samarbete med serviceavdelningen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Multeral. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och även överrekryterad till Multeral, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som operativ inköpare kommer du att vara en central spelare i arbetet för att säkerställa att kunderna få rätt delar till sina redan inhandlade produkter. Detta gör du genom ett tätt samarbete med kundtjänst och serviceavdelningen och sedan köper du in resevdelarna från olika leverantörer. Du kommer att se över de inköpsbehov som finns, både löpande till lagret men även de akuta behoven med expressleverans. I tjänsten ingår även prissättning på olika artiklar samt i viss mån att se över nya potentiella leverantörer. Majoriteten av leverantörerna finns utomlands varpå mycket av arbetet sker på engelska, mycket kontakt med USA, Italien och Tyskland förekommer.

Du kommer till exempel att ansvara för inleverans och bevakning av produkterna. Ofta finns det även en tekniker bokad för att installera reservdelen varpå det är viktigt att det kommer dit i tid. Du kommer även att:
 • Göra beställningar och avrop mot leverantörer
 • Ta hand om registervård, artikelunderhåll samt prissättning
Du erbjuds självklart en introduktion av personen som har rollen i dagsläget. Du kommer därmed att lära dig arbetet succesivt. Tjänsten passar dig som söker ditt första eller andra arbete inom inköp och vill växa med mycket frihet under ansvar. Rickard (din blivande närmsta chef) är övertygad om att känslan av eget ansvar är en vinnande faktor. En rättighet att tycka till och kunna påverka sitt arbete kommer tillsammans med skyldigheten att ta ansvar för sina arbetsuppgifter och deadlines. Vidare erbjuder Multeral en internationell miljö genom all den kontakt med leverantörer utomlands, ett par gånger om året besöker du dina leverantörer och med jämna mellanrum kommer dem till Sverige för besök. Du ges alltså en internationell erfarenhet i kombinationen med ett svenskt bolag lokalt i Örebro.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av service. Antingen från en säljrelaterad roll, kundtjänst eller ex. snabbmats-, restaurang-, eller cafébranschen.

* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då leverantörerna är internationella men arbetet internt sker på svenska

Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ex. inköp eller logistik. Det är även meriterande med:
 • Körkort B
 • Kunskaper i Italienska
Som person är du noggrann och strukturerad, du är mån om kvalité och uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att inget lämnas åt slumpen. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare sätter upp rimliga deadlines och håller dem. Slutligen är du självklart även serviceminded och mån om att lämna kund med en så bra upplevelse som möjligt!

Övrig information
 • Start: Januari eller enligt ö.k.
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: 07-16 med möjligheter till flex
 • Placering: Bettorp, Örebro (bra bussförbindelser, går även att cykla )
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Multerals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi har för avsikt att träffa kandidater redan innan jul så skicka gärna in din ansökan snarast.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Multeral grundades 1983 i Örebro och har sedan dess varit verksamma inom både restaurang- och fastfood-marknaden i Sverige. Multeral Restaurangutrustning AB har en stor bredd i sortiment och kunder. De levererar storköksutrustning både till restauranger, storkök och dagligvarukedjor. Idag är Multeral huvudleverantör på service och underhåll till stora kedjeföretag som McDonalds, Burger King, MAX, Pizza Hut m.fl.I kundskaran finns även offentliga kunder som kommuner i Örebro, Katrineholm, Södertälje. Företaget har ca 50 anställda och kontor i Örebro, Stockholm, Göteborg och Malmö. Familjekänslan inom bolaget lever vidare och har tillsammans med sina trogna kunder givit företaget dess stora framgång.