Norsktalande mötesbokare till MPWR Consulting

Norsktalande mötesbokare till MPWR Consulting

Är du ute efter nästa utmaning och känner att du vill jobba i en kommunikativ roll? Är du norsktalande och brinner för att vara i kontakt med nya människor? Vill du arbeta på en modern arbetsplats som har en stark företagskultur och som ständigt vill utveckla sina medarbetare? Då passar du perfekt till rollen som mötesbokare på MPWR Consulting i Örebro. Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en mötesbokare till MPWR Consulting i Örebro. Vi söker dig som är norsktalande för ett heltidsuppdrag. MPWR Consulting vill förstärka sitt team med en ny medarbetare till ett redan mycket härligt och energiskt team. MPWR Consulting arbetar i högsta grad med att bygga upp en stark företagskultur som genomsyrar hela organisationen. Exempel på värdegrunder organisationen arbetar utifrån är genomförandekraft, resultatskapande, förtroende och glädje.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MPWR Consulting. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på MPWR Consulting kommer du arbeta med mötesbokning via telefon. Du kommer att hjälpa kunder inom IT-branschen med att bland annat hitta nya affärsmöjligheter. Du kommer ofta vara i kontakt med chefer inom bland annat IT och ekonomi.

Du kommer till exempel att:
 • Kontakta beslutsfattare via telefon inom varierande affärsområden.
 • Arbeta med nykundsbearbetning och leadsgenerering.
 • Sammanställa och dokumentera material till kunder.
Vi söker dig som
 • Gymnasial utbildning.
 • Goda kunskaper i norska då det förekommer regelbunden kontakt och dokumentation.
 • Goda kunskaper engelska och svenska.
 • Skicklig i Officepaketet.
Det är meriterande om du

* Har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller management.

Som person är du driven och har ett intresse för att sätta dig in i nya projekt. Du har en god verbal kommunikativ förmåga. Detta är betydande då du kommer ha kontakt med företag via telefon och då behöver du kommunicera välformulerat och tydligt i tal. Det är dessutom bemärkt att du är mån om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt och att du anpassar din kommunikation utifrån den du pratar med. Som person är du dessutom orädd och känner dig bekväm med att prata med beslutsfattare inom varierande affärsområden.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Örebro.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MPWR Consulting är ett konsultbolag med specialisering inom affärsutveckling, säljutveckling och säljorienterad marknadsföring. Deras kunduppdrag kan vara strategiska eller operativa och genomföras på lång sikt eller under en begränsad period. De fokuserar på den svenska marknaden men driver även uppdrag på nordisk basis.