Nätverkstekniker till Nethouse

Nätverkstekniker till Nethouse

"Teknik är kul, men det är vad vi åstadkommer med den som betyder något". Så lyder ett citat från en av Nethouse medarbetare. I nybyggda och fräscha lokaler vid södra infarten i Örebro väntar 90 personer på att bli dina nya kollegor! Här blir du en del av ett erfaret och familjärt team där man gärna tar en gemensam lunch eller spelkväll. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Genom rätt kunskap, med ett stort engagemang och en hög kvalité är Nethouse företaget som utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av smart teknik. Här erbjuds du en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt samt möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling. Du kommer arbeta med trevliga och kompetenta arbetskamrater på en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar.

Då Nethouse nu gör en storsatsning på att bli fler kommer du att bli direktanställd av företaget. Spana även in våra andra lediga tjänster hos Nethouse!

Som Nethousare får du:
  • En arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt
  • Ett omväxlande, roligt och tryggt jobb där vi strävar efter balans i livet
  • Ett flexibelt och självständigt arbete med stor frihet att forma din egen vardag en prestigelös och öppen arbetsplats med hög trivsel där vi delar med oss av våra kunskaper och har nära till både skratt och beslut
Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker kommer du att arbeta i ett team med drift, support, konfiguration och utveckling av nätverk hos Nethouses kunder. Du kommer att designa lösningar, genomföra tekniska implementationer samt agera tekniskt säljstöd och rådgivare gällande exempelvis arkitektur, strategi och teknik. Arbetet sker mestadels inhouse och stundtals ute hos kund.

Vi söker dig som
  • Har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom nätverk och virtualisering eller liknande.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då kommunikation med kunder och kollegor sker på båda språken.
  • Har något års arbetslivserfarenhet där du har arbetat med stora och komplexa nät. Du har goda kunskaper i Cisco, HP eller Checkpoint och det är meriterande om du är certifierad.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och framförallt ser vi att du som söker är:
  • Självgående
  • Analytisk
  • Prestigelös & Lyhörd
  • Affärsmässig
Övrig information

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nethouse är ett IT- och konsultbolag som jobbar med affärskritiska lösningar. Rätt teknik använd på rätt sätt kan kraftigt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Nethouse är företaget som hjälper kunder att utveckla sina affärer inom IT och nå nya mål med rätt teknik på rätt plats. För hos Nethouse finns kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik!