Nätverkstekniker till Clearness Consulting

Nätverkstekniker till Clearness Consulting

Är du redo för nya utmaningar och vill utvecklas i rollen som nätverkstekniker? Är du en driven person som vill arbeta för ett företag som hjälper organisationer att på ett effektivt och affärsmässigt sätt genomföra förändring inom IT-infrastruktur? Då är det dig vi söker till rollen som nätverkstekniker till Clearness Consulting i Örebro! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en nätverkstekniker på uppdrag till Clearness Consulting i Örebro. Du kommer att arbeta i ett längre projekt som kundens nätverkstekniker och agera expert internt hos ett industriföretag lokaliserat i Örebro. I rollen som nätverkstekniker kommer du arbeta fram nya kommunikationslösningar i samarbete med utvecklingsavdelningen. Du kommer även att arbeta med konfiguration och felsökning av nätverksutrustning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Clearness Consulting ute på uppdrag. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra felsökning av brandväggar, routrar och trådlösa nät. I ditt dagliga arbete kommer du dessutom arbeta med design av nya kommunikationslösningar tillsammans med utvecklingsavdelningen. I din arbetsroll kommer du arbeta med konfiguration och felsökning av nätverksutrustning.

Vi söker dig som

För att passa in i rollen som nätverkstekniker på Clearness Consulting ser vi att du som person har ett starkt engagemang för att driva dina egna projekt framåt. Du är lösningsorienterad samt initiativtagande och letar ständigt efter nya innovativa sätt att lösa problematik som uppstår. Du är inte den som ger upp i första taget! Vidare är din samarbetsförmåga av stor vikt. I denna roll arbetar du nära båda kollegor och kunder.

Vi söker dig som:
  • Har Cisco Certifiering, lämpligen CCNA, CCNP.
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker/nätverksspecialist.
  • Goda kunskaper i svenska alternativt engelska då det förekommer regelbunden kontakt och dokumentation på svenska eller engelska.
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: Heltid, dagtid.
  • Placering: Örebro.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clearness Consulting hjälper företag och organisationer att på ett effektivt och affärsmässigt sätt genomföra förändring inom IT-infrastruktur. Clearness stödjer organisationer som de anser bidrar till en bättre värld. På Clearness anser vi att man ska vara positivt, omtänksam och ärlig. Man ska behandla andra människor med respekt och betänka att situationer betraktas ur olika perspektiv. Att vara öppen för synpunkter och sträva efter förbättring är viktigt för oss. Vi tar ansvar för våra handlingar och förväntar oss att andra göra likadant. Vår strävan är att andra inte bara ser på oss som pålitliga och kompetenta konsulter - utan också som goda människor.