Nätverkstekniker till ÅF Technology!

Academic Work · Data & IT · löpande

Om jobbet

Vill du få chansen att jobba med migrering, nätdesign samt utveckling på ett företag som har resten av Sveriges företag som kunder? Om du brinner du för teknisk utveckling samt gillar att samarbeta för att hitta den bästa lösningen, så kan ÅF erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över!

Information om uppdraget

Academic Work söker för ÅF Technologys räkning nätverkstekniker på heltid till deras kontor i Karlstad eller Örebro. Detta är en långsiktig tjänst och du kommer att tillhöra sektionen Systems Management som idag består av cirka 14 konsulter. Vi söker nu dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga.

Eftersom att man i tjänsten kan utgå från Karlstad eller Örebro, så ber vi er att i ansökan ange vilken ort ni är intresserad av.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ÅFs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ÅF.

Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker kommer du arbeta med migrering, konfigurering och implementation av hårdvara och mjukvara i nätverk ute hos ÅFs kunder. Du kommer att hjälpa kunder att migrera, uppgradera och konfigurera routrar, switchar och annan aktiv utrustning, samt frågor kring nätverksdesign, test, installation, felsökning och konfiguration inom komplexa nätverk. Uppdragsgivarna är tillverkare av nätverksutrustning, operatörer och stora företag med egen infrastruktur.

Tjänsten passar dig som är driven, nyfiken och har förmågan att skapa dina egna uppdrag. Du har ett sinne samt förståelse för affärsmöjligheter och förmågan att förmedla dessa vidare. Vidare passar tjänsten dig som är nyexaminerad inom nätverksteknik och som med fördel har arbetat med kundkontakt tidigare samt inom fiber. Tjänsten kan även komma att innebära resor och distansarbete.

Vi söker dig som
 • Är nyexaminerad inom nätverksteknik
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av migrering, konfigurering och implementation av hårdvara och mjukvara i nätverk sedan tidigare, men detta är inget krav. Det är även meriterande om du har bakgrund inom data och telekommunikation. Vi ser också att du med fördel behärskar vanliga routingprotokoll och avancerad switching. Meriterande är även om du innehar B-körkort.

Övriga meriterande kunskaper:
 • Erfarenhet från enterprisenät och operatörsnät
 • Unix
 • Brandväggar, IDS/IDP (Cisco ASA, Juniper eller Checkpoint)
 • Wireless LAN
 • Certifieringar såsom CCNA, CCNP och CCIE eller motsvarande inom Juniper, Huawei och Alcatel.
 • Projektledarerfarenhet
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägning
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Karlstad eller Örebro
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. ÅF utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker ÅF marknadens vassaste kompetens som tillsammans med dem vill skapa framtidens samhälle.