Mötesbokare till Aldovo i Örebro

Mötesbokare till Aldovo i Örebro

Söker du en roll där du får kombinera din energi med din kommunikativa förmåga? Hos Aldovo i Örebro ges du möjligheten att arbeta resultatinriktat med service och kundrelationer då vi just nu söker mötesbokare! Skicka in din ansökan redan idag, då vi går genom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Aldovo är ett telemarketingföretag som arbetar med försäljning gentemot både privatpersoner och företag. Verksamheten består av tre områden: mötesbokning, försäljning samt lånehandläggning. Hos Aldovo satsar man på långsiktiga samarbeten med sina företagskunder och motiveras av samarbete med innovativa bolag som har ambitionen att växa.

Just nu är Aldovos kunder inne i en spännande, expansiv fas och därför söker de nu fler medarbetare till teamet med mötesbokare. Som medarbetare hos Aldovo jobbar du tillsammans med 26 kollegor som sprider positivitet och energi i det öppna kontorslandskapet. Kontoret finns beläget mitt i centrala Örebro. Här arbetar du tätt med ditt team och ni kan på så sätt stötta och peppa varandra i arbetet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos Aldovo. Academic Work ansvarar för den första delen av rekryteringsprocessen som består av urvalsarbete och en första kontakt med kandidater via telefon. Därefter kommer intervjuer att hållas på plats på företaget.

Arbetsuppgifter

Som ny kollega på Aldovo välkomnas du till ett glatt och positivt gäng som alla har ett servicetänk, driv och ständigt vill utvecklas. Du kommer att få en introduktion till arbetet som innefattar medlyssning tillsammans med en kollega. På kontoret har du också alltid möjlighet till stöd från ansvarig kontorschef som kommer att finnas tillgänglig för frågor.

I din roll som mötesbokare arbetar du med bokning åt Aldovos samarbetspartner inom tandvård. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att:
  • Kontakta kunder via telefon och presentera konceptet
  • Hitta en passande tid för tandvårdsundersökning tillsammans med kunden
  • Skapa en bokning åt kunden via en bokningssida
Som mötesbokare ges du chans att bygga upp en trygghet i säljrollen i dina samtal med kunder. Tjänsten erbjuder också utvecklingsmöjligheter att i framtiden gå över från mötesbokning till sälj. I en säljroll får du i dina samtal med kund en chans att utveckla såväl lyhördhet som de säljtekniska delarna i ett samtal.

Vi söker dig som

* Talar och skriver obehindrat på svenska då språket används dagligen i både kontakten med kunder och kollegor

Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Då din uppgift är att vara relationsskapande i samtalen med kunder ser vi att du kommunicerar på ett trevligt, professionellt samt respektfullt sätt. Du är resultatinriktad och motiveras av att utvecklas genom att sätta upp personliga mål för dig själv och din prestation. Du har också en ihärdighet och kan hålla ett högt tempo i ditt arbete, samtidigt som du behåller fokus och är lyhörd gentemot kunden.

Övrig information

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Lön: Garantilön + provision

Placering: Örebro

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aldovos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aldovo har gedigna kunskaper inom försäljning och arbetar ständigt för att utöka dessa. Inom bolaget finns medarbetare som jobbat med allt ifrån den tillsynes enklaste konsumentkundsbearbetningen till den mest avancerade företagsförsäljningen i marknadsunika projekt. Aldovo har sedan starten 2011 arbetat med att stärka sina partners samt uppdragsgivares roll i deras branscher.