Larmoperatörer för sommar -och deltidsjobb

Larmoperatörer för sommar -och deltidsjobb

Vill du också lämna jobbet för dagen med en känsla av att du gjort skillnad för andra människor? Nu söker vi dig som vill vara med och jobba mot Tunstalls vision "Att forma en värld där människor har friheten att leva ett fullvärdigt liv på den plats dom själva valt". Skicka in din ansökan redan idag, vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Tunstalls räkning flera larmoperatörer till vår nya studentpool. Här kommer du tillsammans med dina kollegor från Academic Work att under terminerna bemanna upp pass på helger (fredag-söndag) mellan 06-23. I sommar kommer det även att finnas behov på vardagar.

På Trygghetscentralen i Örebro arbetar cirka 150 personer. Här är det ett öppet arbetsklimat med hög teamkänsla och samarbetsförmåga. Jobbet som larmoperatör kräver full koncentration och professionalitet och det är därför viktigt för Tunstall att man trivs och har roligt när man till exempel inte sitter i telefon och "är påkopplad". När omständigheterna i världen tillåter så dukas det exempelvis på fredagar upp frukost och ibland arrangeras hälsoveckor med olika teman.

Du erbjuds
 • Ett meriterande och betydelsefullt extrajobb där du utvecklar din kommunikativa förmåga
 • Möjligheten att under terminerna själv ange vilka pass du är tillgänglig för att jobba
 • En gedigen utbildning som ger dig ett certifikat som larmoperatör
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Som larmoperatör hos Tunstall kommer du tillsammans med ditt team om 15-20 personer att med hjälp av telefon och dator ta emot och hantera inkommande larm från äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka som är uppkopplade till Tunstalls Trygghetscentral.
Du kommer stöta på olika karaktärer av larm, allt från enkla sociala larm till mer akuta. I samtalet gör du en bedömning av situationen, om det krävs ytterligare åtgärd, till exempel vidareförmedla larmet till hemtjänstpersonal eller ambulans, eller om ärendet kan hanteras direkt av dig. I rollen är det därför viktigt att du har en förmåga att lyssna, tala och kommunicera tydligt. Du ansvarar även för att arbeta efter uppsatta rutiner och processer, både interna som externa.

För att få en bra start och rätt förutsättningar för att du ska göra ett så bra arbete som möjligt kommer det att vara en inledande utbildning om 4 veckor med start 31 maj. Utbildningen kommer att vara förlagd både vardagar, helger, dagtid och kvällstid. Efter avslutad utbildning kommer du att vara certifierad larmoperatör.

Vi söker dig som
 • Är studerande om minst 50% på eftergymnasial nivå, examen tidigast jan 2023
 • Har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska, detta då det förekommer samtal i båda språken
 • Har mycket goda datakunskaper
 • Har erfarenhet av service sen tidigare
 • Trivs i att arbeta i ett högt tempo med mycket mänsklig kontakt
 • Är tydlig i din kommunikation och har en förmåga att snabbt förstå brukarens behov och ta beslut kring insatser
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av liknande arbete
 • Har en utbildning inom vård- och omsorg och/eller erfarenhet av äldreomsorg eller annat vårdyrke
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Kommunikativ
Övrig information
 • Start: 31 maj. Utbildning i ca 4 veckor
 • Omfattning: Deltid under terminerna fredagar-söndagar mellan 06-23.00.
Under sommaren ökar behovet och det kommer även finnas pass på veckodagar.

Vi förväntar oss att du finns tillgänglig för att jobba 3 av 4 helger i månaden. Du kommer att intresseanmäla vilka dagar och tider du kan via vårat schemaläggninssystem och styr där din tillgänglighet.
 • Placering: Örebro
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tunstalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

I Din ansökan vill vi att du tydligt motiverar ditt intresse för tjänsten och varför just du passar i rollen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tunstall förbättrar vård och omsorg för både brukare och vårdgivare. Demografin förändras, människor lever längre och när antalet äldre blir fler ökar behovet av trygga och effektiva lösningar inom äldreomsorgen. Tunstall utgår från människans situation och utvecklar teknik, rutiner och system för vård och omsorg som är säker, högkvalitativ och kostnadseffektiv. Våra trygghetsprodukter ger brukarna ökad självständighet, välbefinnande och trygghet samt skapar förutsättningar för dem att bo kvar hemma längre.

Trygghetscentralen är bemannad dygnet runt med erfaren och välutbildad personal som hanterar larm från äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka som är uppkopplade till Tunstalls Trygghetscentral.