Lagerarbetare till Elektroskandia

Lagerarbetare till Elektroskandia

Har du truckkort och tidigare erfarenhet av arbete på lager eller terminal? Då är det just dig vi söker till rollen som lagerarbetare till Elektroskandia! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Elektroskandias räkning lagermedarbetare som kan arbeta heltid på deras centrallager. Det finns behov omgående som sträcker sig under två månader. Förutsatt att samarbetet fungerar bra finns det även chans till förlängning på heltid!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Elektroskandia.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta på olika avdelningar, beroende på din utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innefattar truckkörning, orderplock samt lastning och lossning. Oavsett avdelning eller arbetsuppgift är din roll avgörande för att företagets leveranskedja ska fungera effektivt. För detta är samarbete med arbetskollegor en förutsättning, samtidigt som du tar ansvar för din del i kedjan. Du kommer att hantera omfattande ordrar och därför värderar Elektroskandia alltid kvalitet och noggrannhet i arbetsutförandet.

Uppdraget passar dig som har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, känner dig bekväm med truckkörning och vill fortsätta bygga på ditt CV med meriterande erfarenhet hos en av Sveriges ledande el-teknikgrossister.

Vi söker dig som
  • Talar svenska obehindrat, då kommunikation med kollegor samt instruktioner vid uppstart sker på svenska
  • Har truckkort med behörighet A1-4 och B1-6 (meriterande med C2). I din ansökan ska det tydligt framgå vilka behörigheter du har
  • Har erfarenhet av truckkörning
  • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med hjälp av dator och affärssystem som verktyg i roller inom exempelvis logistik.

Som person är du ambitiös och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter med ett positivt resultat. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och gentemot era gemensamma målsättningar. Du är positiv som person och sprider energi till dina arbetskollegor och bidrar till att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du strävar alltid efter att utföra arbetsuppgifterna utifrån ledorden kvalitet och noggrannhet eftersom det är av största vikt för kunden.

För Elektroskandia är det viktigt med medarbetare som har ett driv och visar ett engagemang för sina arbetsuppgifter och för företaget. I din ansökan till tjänsten ska din motivering därför vara tydlig till varför du vill söker och vad det är som driver dig i arbetslivet.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Då tjänsten kommer att tillsättas omgående kommer vi att gå igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
  • Start: Omgående, med introduktion enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid två månader, med chans till förlängning
  • Arbetstider: Varierande skift mellan 06.00-23.00
  • Placering: Örebro
Konsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Elektroskandia marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Deras position mellan tillverkare och slutkund leder till att dem vill vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. Elektroskandia strävar efter att med deras system och deras erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation.