Truckförare med behörighet A1-A4, B1-B4 samt C2

Truckförare med behörighet A1-A4, B1-B4 samt C2

Har du truckkort A1-A4 B1-B4 samt C2 och tidigare erfarenhet av arbete på lager eller terminal? Trivs du med ett fysiskt arbete där du verkligen får jobba med kroppen? Då är det just dig vi söker till rollen som lagerarbetare till Elektroskandia! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Elektroskandias räkning lagermedarbetare som kan arbeta heltid på deras centrallager med start omgående och september ut.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Elektroskandia. Uppdraget sträcker sig till och med oktober ut. Om det finns fortsatt behov och båda parter är nöjda med samarbetet finns chans till att arbeta 6 månader via oss på Academic Work med en möjlig överrekrytering hos Elektroskandia.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på Elektroskandias centrallager kommer du att ha följande arbetsuppgifter:
 • Truckkörning
 • Orderplock
 • Lastning och lossning
Under rekryteringsprocessens gång kommer en kreditupplysning samt bakgrundskontroll att genomföras.

Oavsett avdelning eller arbetsuppgift är din roll avgörande för att företagets leveranskedja ska fungera effektivt. För detta är samarbete med arbetskollegor en förutsättning, samtidigt som du tar ansvar för din del i kedjan. Du kommer att hantera omfattande ordrar och därför värderar Elektroskandia alltid kvalitet och noggrannhet i arbetsutförandet.

Uppdraget passar dig som har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, känner dig bekväm med truckkörning och vill fortsätta bygga på ditt CV med meriterande erfarenhet hos en av Sveriges ledande el-teknikgrossister.

Vi söker dig som
 • Talar svenska obehindrat, då kommunikation med kollegor samt instruktioner vid uppstart sker på svenska
 • Arbetet kommer att vara mycket fysiskt, därför är det viktigt att du trivs med att arbeta med kroppen
 • Har truckkort med behörighet A1-4 och B1-4 samt C2. I din ansökan ska det tydligt framgå vilka behörigheter du har
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
Det är meriterande om du har truckbehörighet B6 (fyrvägstruck) och erfarenhet av dem sen tidigare. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med hjälp av dator och affärssystem som verktyg i roller inom exempelvis logistik.

Som person är du
 • Noggrann
 • Flexibel
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information

Under rekryteringsprocessens gång kommer en lättare kreditupplysning samt bakgrundskontroll att göras.
 • Start: Omgående och till sista september
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Örebro/ Lindvallsgatan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandia önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Elektroskandia marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Deras position mellan tillverkare och slutkund leder till att dem vill vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. Elektroskandia strävar efter att med deras system och deras erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation.