Lösningsarkitekt till Integrationsbolaget

Lösningsarkitekt till Integrationsbolaget

"Gemenskap och engagemang! Alla som jobbar på Integrationsbolaget är engagerade i sina uppdrag och vill alltid göra sitt yttersta. Vi värdesätter kvalitet och relationen med våra kunder - vilket jag tycker är viktigt. Det finns också en samarbetsvilja och gemenskap mellan oss kollegor, det är aldrig svårt att be om hjälp".
- Sara Larsson, Service Manager

Information om uppdraget

Integrationsbolaget är ett specialiserat konsultföretag med expertkunskaper inom systemintegration på ledande teknologier i molnet eller on-premises. De grundades 2008 och har idag kontor i Stockholm och Örebro, och är i dag 36 anställda. De har en mycket stark position och hög kapacitet inom sitt specialistområde, tack vare deras tydliga fokus på systemintegration och strävan att skapa ett tight partnerskap med deras kunder.

Integrationsbolaget har en spännande höst framför sig och vill nu förstärka sitt team med ytterligare en lösningsarkitekt. Vill du vara en del av ett modernt och innovativt It-bolag och arbeta med ett gäng engagerade och kompetenta kollegor som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet?

Du erbjuds
 • Att bli en del av ett kreativt och kundnära företag med högt tempo och härlig stämning. Här jobbar engagerade visionärer och innovatörer!
 • Kontinuerlig kompetensutveckling som exempelvis externa konferenser, certifieringar, forum och omvärldsbevakning
 • Bra förmåner - Marknadsmässig lön, årlig resultatutdelning, friskvård och resor m.m.
Arbetsuppgifter

Som lösningsarkitekt kommer du att arbeta i kundspecifika projekt av varierande storlek. Då Integrationsbolaget värderar företagskultur och mentorskap kommer du främst att arbeta inhouse.
Du kommer att arbeta med att omsätta verksamhetsarkitektur till tekniska lösningar och vara specialisten inom det arkitekturella området som innefattar infrastruktur, datamodellering och tjänsteorientering. Med en helhetssyn i utvecklingsprocessen kommer du att genomföra lönsamhetsbedömningar för att avgöra hur de tekniska lösningarna ska utformas.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleexamen inom system-, datavetenskap, informatik eller liknande.
 • Har erfarenhet av att arbeta som IT-arkitekt
 • Har en god förståelse för arkiterturella mönster: Pace Layered Architecture och API-led Connectivity
 • Har B-körkort
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet inom BizTalk Server, API Management och Azure.
 • Är certifierad IT-arkitekt via Dataföreningen eller motsvarande
Som person är du:
 • Strategisk
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande
 • Har god samarbetsförmåga
Din personlighet är viktig för oss. Vi värdesätter hög social kompetens och god kommunikativ förmåga då du ska samarbeta internt och externt mot våra kunder och kollegor.

Övrig information

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Integrationsbolagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är små men stora!

Integrationsbolaget är i ständig utveckling som bolag. Vi bearbetar, analyserar och får data att röra på sig - we make systems talk.
Den viktigaste faktorn i vår positiva utveckling är medarbetarna. Tillsammans har vi skapat ett klimat med kreativitet, handlingsfrihet och våra kunders behov i fokus.