Låneförmedlare till Aldovo i Örebro

Låneförmedlare till Aldovo i Örebro

Triggas du av att arbeta i ett högt tempo och har ett sinne för service och sälj? Är du dessutom intresserad av att utvecklas i karriären? Nu söker vi låneförmedlare till Aldovo i Örebro! Skicka in din ansökan redan idag, då vi går genom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Aldovo är ett telemarketingföretag som arbetar med försäljning gentemot både privatpersoner och företag. Verksamheten består av tre områden: mötesbokning, försäljning samt lånehandläggning. Hos Aldovo satsar man på långsiktiga samarbeten med sina företagskunder och motiveras av samarbete med innovativa bolag som har ambitionen att växa.

Just nu söker Aldovo fler låneförmedlare till ett av sina team. Som medarbetare hos Aldovo jobbar du tillsammans med 26 kollegor som sprider positivitet och energi i det öppna kontorslandskapet. Kontoret finns beläget mitt i centrala Örebro. Här arbetar du tätt med ditt team och ni kan på så sätt stötta och peppa varandra i arbetet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos Aldovo. Academic Work ansvarar för den första delen av rekryteringsprocessen som består av urvalsarbete och en första kontakt med kandidater via telefon. Därefter kommer intervjuer att hållas på plats på företaget.

Arbetsuppgifter

Som ny låneförmedlare och kollega hos Aldovo välkomnas du till ett glatt och positivt gäng som alla har ett servicetänk, driv och ständigt vill utvecklas. Du kommer att få en introduktion till arbetet som innefattar coaching och medlyssning tillsammans med dina kollegor. På kontoret har du också alltid stöd från ansvarig kontorschef som kommer att finnas tillgänglig för frågor.

I rollen som säljande låneförmedlare arbetar du med låneförmedling och handläggning genom uppsökande kontakt via telefon . Tjänsten passar dig som motiveras av att arbeta i ett högt tempo med tydliga målsättningar och ambitionen att hela tiden bli bättre. Dina arbetsuppgifter kommer bla att vara att:
  • Kontakta potentiella nya kunder via uppsökande telefonkontakt
  • Erbjuda konsumenter möjligheten att förbättra sin ekonomiska situation och lån
  • Ta in rätt information och handlägga denna
Vi söker dig som

* Talar och skriver obehindrat på svenska då språket används dagligen i både kontakten med kunder och kollegor

Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Då din uppgift är att vara relationsskapande i samtalen med kunder ser vi att du kommunicerar på ett trevligt, professionellt och respektfullt sätt. Du är resultatinriktad, drivs av sälj och motiveras av att utvecklas genom att sätta upp personliga mål för dig själv och din prestation. Du har också en ihärdighet och kan hålla ett högt tempo i ditt arbete, samtidigt som du behåller fokus och är lyhörd gentemot kunden.

Övrig information

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Lön: Garantilön + provision

Placering: Örebro
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aldovos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aldovo har gedigna kunskaper inom försäljning och arbetar ständigt för att utöka dessa. Inom bolaget finns medarbetare som jobbat med allt ifrån den tillsynes enklaste konsumentkundsbearbetningen till den mest avancerade företagsförsäljningen i marknadsunika projekt. Aldovo har sedan starten 2011 arbetat med att stärka sina partners samt uppdragsgivares roll i deras branscher.