Kundservicemedarbetare till Örebro

Kundservicemedarbetare till Örebro

Vill du arbeta i en kundfokuserad och meningsfull roll där du får bli en central del i företagets miljöarbete? Just nu söker vi en kundservicemedarbetare som kan förstärka det befintliga teamet mellan april och augusti. Här får du arbeta självständigt i en fartfylld roll mot både privat- och företagskunder, något vi tror passar dig vars hjärta klappar lite extra för service! Om tjänsten lockar dig ska du inte vänta med att skicka in din ansökan, vi går igenom urvalet löpande.

Information om uppdraget

Vår kund är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Nu söker vi en kundservicemedarbetare som kan förstärka det befintliga teamet under 5 månader.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du arbeta tillsammans med ett litet team på 4 personer i en regional kundservice. Du kommer att hantera ärenden från privat- och företagskunder med telefon och dator som främsta arbetsredskap. Din främsta uppgift kommer vara att hantera inkommande ärenden (telefon, fax, mail, webb samt besök) på ett effektivt och kundfokuserat sätt samt säkerställa att företagets processer och riktlinjer följs.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på frågor gällande till exempel fakturor, produkter, tjänster och priser
 • Ta emot och registrera beställningar från kunder samt generera arbetsordrar
 • Vid enklare förfrågningar prissätta/ge offerter mot basprislista
 • Ta emot och registrera reklamationer
 • I förekommande fall skicka frågor, order eller reklamationer vidare till berörda parter
Vi söker dig som
 • Har en avslutad och godkänd gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi, samt något års erfarenhet av kundnära, serviceinriktat, eller administrativt arbete
 • Har god IT-vana och kunskaper i Office-paketet
 • Behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du har erfarenhet från antingen farligt avfall eller avfallsbranschen i stort. Det är även positivt med tidigare erfarenhet av att arbeta som kundtjänstmedarbetare eller inom sälj, gärna gentemot företagskunder.

Som person är du:
 • Serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga
 • Flexibel
 • Självgående
 • Strukturerad och noggrann
Övrig information
 • Omfattning: Heltid, 5 April - 31 Augusti
 • Placering: Örebro
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se