Junior utvecklare till växande iBinder

Junior utvecklare till växande iBinder

Är du i början av din utvecklarkarriär och vill arbeta i ett energiskt, växande företag där du får möjligheten att vara med och påverka? Vill du arbeta med ny teknik och lösa problem i en internationell miljö? Då har du nu möjlighet att vara med på iBinders fortsatta expansionsresa! Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior utvecklare till iBinder. iBinder fortsätter att expandera och behöver nu förstärka utvecklingsteamet med ytterligare en utvecklare till Örebro. De har sina lokaler mitt i stan, resten av utvecklingsteamet är utspridda i landet på kontoren i Linköping och på Ekerö.

Så vad gör iBinder? Utgångspunkten i deras produkt har varit byggbranschens dokumenthantering där de gör det komplicerade enkelt. Framgångsfaktorerna kan sammanfattas i ett enda ord enkelhet. iBinder är lika enkelt att använda som en klassisk ringpärm men givetvis höggradigt avancerat bakom kulisserna. Och det är här du kommer in i bilden.

Är du den vi tror, kommer du att utveckla system och iBinders arbete, samtidigt som du själv växer med dina uppgifter. De investerar rikligt i den som vill utvecklas, både som människa och yrkesperson.

Såhär beskriver en av utvecklarna några av många anledningar till varför just han trivs på iBinder:

Det är mycket samarbete och det känns som att alla arbetar för samma sak och vision, vi vill göra det för iBinder och företagets produkter. Här är det högt i tak och alla kan säga vad de tycker och alla blir lyssnade på. Det är en prestigelös känsla i teamet och vi lär och hjälper varandra oavsett nivå samt kompetens.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos iBinder.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta med utveckling och förvaltning. iBinder går mer och mer mot specialiserade utvecklare och denna tjänst är mer fokuserad mot frontend utveckling även om du kommer att arbeta brett till en början. I utvecklingsteamet arbetar de Scrumbaserat och med sprintar på 3 veckor. Var tredje vecka ses de tillsammans på något av kontoren måndag-tisdag. De arbetar ofta i större och längre projekt men fokuserar på att hålla korta feedbackloopar. Mycket under projektens gång är flexibelt och kommer fortsättningsvis att vara flexibla.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot uppdrag och arbeta nära produktteamet
 • Ta emot utvecklings- och designönskemål och omvandla det till kod
 • Arbeta med förvaltning av befintliga system och daglig drift av Microsoft Azure
I dagsläget använder sig teamet av språk och tekniker som C#, JavaScript, TypeScript, Webpack, React. Eftersom du på sikt kommer arbeta mer mot frontend så kommer du arbeta med UX-design och responsiv webbdesign i designverktyg såsom Sketch, Invision, Adobe XD och liknande. Så har du erfarenhet av dessa på något sätt är det meriterande.

Tjänsten passar dig som vill arbeta agilt med testdriven utveckling i en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö som uppmanar till kreativitet och samarbete. Trivs du med att ha ett stort inflytande över vad du gör och tycker om att arbeta på ett mindre bolag där du får möjlighet att bidra med dina idéer så har du hittat rätt.

Vi söker dig som

Har goda kunskaper i:
 • HTML och HTML5
 • Javascript och CSS
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då båda språken används i det dagliga arbetet och engelska är det interna dokumentationsspråket.
Vi tror att du är nyexaminerad med en högskoleexamen inom systemvetenskap, datateknik eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter.

Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av:
 • Sass och/eller LESS
 • GIT
 • Visual Studio.net
För denna tjänst lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Som person är du flexibel och trivs i en föränderlig miljö och vardag samtidigt som du villig och beredd att själv vara med och se nya perspektiv och vinklar på problem. Vidare är du en person som tar initiativ och gärna kommer med nya idéer och förslag. Du vågar och vill testa och utvecklas. Vi ser även att du är en teamplayer som trivs i en hjälpsam och stöttande arbetsmiljö.

Övrig information
 • Start: Mitten augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och iBinder önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

iBinder är ett företag som på mindre än två år blivit svensk marknadsledare inom området projektsystem för byggsektorn. De har framgångsrika licenstagare i Danmark, Norge och Finland och är på väg att ta steget ut i övriga Europa. Framgångsfaktorerna kan sammanfattas i ett enda ord enkelhet. iBinder är lika enkelt att använda som en klassisk ringpärm men givetvis höggradigt avancerat bakom kulisserna. Och det är här du kommer in i bilden.