Junior utvecklare till SEB i Örebro

Junior utvecklare till SEB i Örebro

SEB befinner sig på en spännande digital resa och det görs just nu en stor satsning inom betalsystemen. Därför söker vi två juniora utvecklare som är nyfikna på att arbeta inom banksektorn. Söker du en långsiktig utmaning där du erbjuds en gedigen introduktion och en chans att lära av proffs inom området ska du inte tveka att söka!

Information om uppdraget

Academic Work söker två utvecklare till SEBs IT-avdelning i Örebro. Här arbetar idag cirka 80 medarbetare och du kommer att vara en del av en arbetsgrupp på 20 personer. Ledorden är engagemang, enkelhet och samarbete och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa värde för SEBs kunder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SEB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader varpå du sedan kommer att gå över till en direktanställning hos SEB, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I din roll som utvecklare arbetar du med utveckling och förvaltning av en applikation bestående av flera delkomponenter. Du kommer att arbeta i ett agilt utvecklingsteam som ansvarar för utveckling och förvaltning av ett flertal applikationer inom området Payments, ett globalt och affärskritiskt systemområde inom SEB med 24/7 tillgänglighet. SEB arbetar med back-end utveckling på Microsoft-plattformen med Visual Studio som främsta verktyg. Arbetsmetoden som tillämpas är Scrum och du kommer att arbeta mycket med parprogrammering.

Under introduktionen kommer du att följa en tydlig plan för att på bästa sätt sätta dig in i SEB's utvecklarmiljö. Du kommer att få ta del av presentationer och dragningar samt tilldelas en fadder som du kan vända dig till för frågor. SEB jobbar även löpande med kompetensutveckling och uppföljning.

För att trivas hos SEB är passionen för IT och ditt engagemang det viktigaste. Tjänsten passar dig som gillar att vara med där det händer och vill ligga i teknikens framkant. Du kommer att jobba i ett stort system där det finns massor att lära och för dig som är hungrig finns goda utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som
  • Är nyexaminerad systemvetare eller dataingenjör eller har något års arbetslivserfarenhet inom IT i kombination med utbildning.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.
  • Har hög teknisk kompetens och stort intresse för programmering och ny teknik.
I tjänsten används ett flertal olika programmeringsspråk och ramverk (bland annat C# samt andra Microsoftbaserade språk och ramverk) och de utvecklar även ett antal nya system där en modern mjukvaruarkitektur tillämpas.

Som person är du lösningsorienterad, har en vilja att lära och tar ansvar för din egen utveckling. SEBs vision är att leverera service i världsklass till sina kunder och därför söker vi dig som tänker kund först och drivs av att hitta enkla lösningar. Du kan arbeta självständigt men trivs också med teamarbete. Vidare är du kvalitetsmedveten och har en god analytisk förmåga.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Örebro
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. De finns här för att göra det möjligt för dem att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där banken är verksam, genom att bygga goda kundrelationer. I Sverige erbjuder de finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster.