Junior utvecklare till Örebro

Junior utvecklare till Örebro

Brinner du för tekniken och har ett driv att lära dig mer? Här är din chans att utvecklas inom bland annat Javascript och C# .NET och det på en arbetsplats som premierar eget initativ och viljan att dela med sig av sina bästa lösningar. Läs mer i annonsen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Nu söker vår kund en junior utvecklare till sitt team i Örebro. Företaget består av fem bolag som verkar inom IT, innovation, management, och marknadsföring och finns i Stockholm, Göteborg, Västerås och Örebro. De ser sig själva som allt annat än ett traditionellt konsultbolag och med sin kundbas i flertalet start-ups vill de bidra med nytänkande och innovation.

På Örebrokontoret blir du del av en prestigelös grupp kollegor på 12 personer, bestående av andra utvecklare, säljare och testare/projektledare. När det inte är global pandemi huserar de i nyrenoverade lokaler på Stortorget i centrala Örebro.

Du erbjuds
 • En arbetsplats med högt i tak där målsättningen är att alla ska känna att de bidrar till teamets prestationer - här enas ni i kärleken för tekniken!
 • Chansen att få ta del av ett ungt företags resa med en stark koncern i ryggen.
 • Möjlighet att sätta din egen prägel på samarbetet med kunder och bygga gemenskap i ditt team med kollegor.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande!

Arbetsuppgifter

Företaget har kunder inom flera olika affärsområden och projekten kan se väldigt olika ut. I projekten jobbar du i team vanligtvis tillsammans med en eller två andra utvecklare samt en testare som också leder projektet och ansvarar för kontakten med kund.

Som utvecklare kommer du att utveckla applikationer och molnlösningar och främst arbeta i Javascript och C# .NET, samt React, Angular, React Native, AWS och Azure.

Vi söker dig som
 • Har genomförd gymnasieutbildning, förslagsvis med IT-inriktning
 • Har mycket goda kunskaper i Javascript och C# .NET som du antingen tillskansat dig på egen hand, genom arbetslivserfarenhet eller utbildning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska eftersom det används dagligen i kontakt med kollegor och kunder
Vi vill också (antingen i ansökan eller på begäran inför intervju) se din portfolio i form av t.ex. GitHub eller liknande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som utvecklare eller i liknande roll, men är inget krav. Huvudsaken är att du brinner för tekniken!

Som person har du ett inre driv och vågar pröva hellre än att hålla tillbaka. Du är också:
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Örebro
 • Övrig info: Arbetstid dagtid med möjlighet till flex. Arbetet bedrivs hemifrån nu under pandemin, men möjlighet finns till hemmaarbete även efter.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se