Innesäljare till UC Affärsfakta i Örebro

Innesäljare till UC Affärsfakta i Örebro

Är du intresserad av försäljning, har stort resultatfokus och vill jobba med ett riktigt starkt varumärke har du hittat helt rätt. UC Affärsfakta ägs av Sveriges banker och är en respekterad och välkänd partner. Här får du möjlighet att arbeta med försäljning i en stimulerande miljö under kontorstider där du säljer produkter och tjänster inom kreditområdet. Din insats hjälper dina blivande kunder att marknadsföra sig som ett tryggt och stabilt företag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för UC-Affärsfaktas räkning innesäljare till försäljningsteamet i Örebro. Här kommer du bli en del av ett tio personer stort team där erfarenhetsnivån varierar från nyanställda till seniora säljare med lång erfarenhet. Med det sagt, här finns alla möjligheter att lära sig från de allra vassaste. UC Affärsfakta befinner sig i en expansiv fas och kommer under 2018 växa med flertalet säljare. Man har redan skapat förutsättningar för expansionen genom att flytta in i helt nyrenoverade lokaler där allt från golv till tak är nytt. Nu vill man fylla upp de sista tomma platserna med hungriga innesäljare som tillsammans med teamet vill nå nya nivåer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UC Affärsfaktas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos UC Affärsfakta.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du arbeta med försäljning av UC Affärsfaktas produkter och tjänster till små och medelstora företag. Med telefonen som främsta verktyg, ansvarar du för din egen försäljning och kommer över tid bygga upp din egen kundbas av återkommande köpande kunder.

Du kommer till exempel att:
  • Jobba mot uppsatt säljbudget
  • Sälja trovärdiga produkter/tjänster för ett mycket starkt och välkänt varumärke
  • Kontakta nykunder liksom över tid befintliga kunder
Tjänsten passar dig som gillar att göra affärer och triggas av utmaningar. Här kommer du få möjligheten att utvecklas till en riktigt duktig säljare genom kontinuerlig coachning och feedback. Vi tror att du sporras av att investera engagemang i ditt arbete redan från dag ett och har förståelse för att det tar tid att bygga upp kundbasen. Har du den inställningen finns det goda möjligheter till en mycket positiv löneutveckling.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är på jakt efter en utmaning inom försäljning och har en stark drivkraft att lyckas. Vad du har gjort tidigare i livet är av mindre vikt, det intressanta är vart du vill och vad du vill uppnå! Självfallet ser vi mycket positivt på om du arbetat med försäljning tidigare, använt telefonen som redskap eller kanske drivit eget bolag och genom det har en entreprenörsådra.

Efterfrågad kompetens:
  • Mycket god svenska är en förutsättning då du dagligen kommer tala med svensktalande kunder.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning så som canvasförsäljning, uppsökande försäljning, telemarketing etc.
Som person är du nyfiket lagd med stort resultatfokus. Du trivs och sporras av att arbeta mot mål och har förmågan att arbeta ihärdigt trots att du stundtals möter motgångar längs vägen. I din roll kommer du samtala med personer i beslutsfattande ställning, viss mån av pondus och skinn på näsan är därför en förutsättning för att lyckas i rollen. När det uppstår problem och frågeställningar ifrån dina kunder tar du snabbt action och återkopplar för att upprätthålla goda relationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, endast dagtid 08-17, inga kvällar/helger.

Lön: Fast månadslön med goda provisionsmöjligheter

Placering: Örebro, Forskarvägen 1

Kontaktuppgifter: Anna Larsson, 073-640 92 26

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UC AB är Sverige ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. UC Affärsfakta AB är ett helägt dotterbolag till UC AB och erbjuder näringslivet enkla och lättillgängliga produkter inom marknads- och kreditinformation. UC hjälper sina kunder att fatta säkra beslut för deras verksamhet. Det gör man med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar. Idag används UC:s tjänster av såväl små som stora företag inom många olika branscher, offentlig sektor samt privatpersoner. Visionen är att vara delaktig i alla de affärsbeslut som fattas på den nordiska marknaden.

Att arbeta på UC Affärsfakta innebär att vara en del av svenskt näringsliv med spännande utmaningar varje dag. Du har möjlighet att följa oss i utvecklingen och får insikt i en av Sveriges största branscher. En karriär hos oss innebär att vara den del av ett nätverk. På UC Affärsfakta strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsgivare för den bästa arbetskraften.