Innesäljare till Örebro

Innesäljare till Örebro

Vår kund är ett av marknadens största företag inom uthyrning av maskiner och industrirelaterad utrustning mot byggbranschen. Nu söker vi en innesäljare med erfarenhet från järnvaruhandeln för att stötta upp det befintliga teamet i butiken. Om du trivs i en händelserik miljö samt brinner för försäljning och service kan det vara dig vi söker. Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående.

Information om uppdraget

I tjänsten som innesäljare kommer du att arbeta med uthyrning av maskiner till både små och stora kunder i byggbranschen, inom industri, offentlig sektor och till privatkunder. Här välkomnas du till en arbetsplats med en sann laganda och positiv företagskultur där man stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som innesäljare ansvarar du för uthyrning av maskiner med tillkommande administration och leveransplanering. Du ger råd och instruktioner till kunder som antingen ringer in eller kommer fysiskt till butiken och du ansvarar även för merförsäljning av tillbehör, förbrukningsmaterial, järnvaror och tjänster. Du utför självständigt och aktivt säljarbete, vårdar befintliga kunder och deltar vid kundaktiviteter för att skapa långsiktiga relationer där ni är kundens förstahandsval.

Vid återlämning av maskiner kommer du även genomföra returkontroller vilket innefattar skadekontroll, funktionskontroll och rengöring. Du har ett nära samarbete med depåchef och övriga medarbetare och deltar aktivt i driften och skötseln av depån för att utveckla en god arbetsmiljö och en bra teamkänsla.

Vi söker dig som
  • Brinner för försäljning och service. För att komplettera det befintliga teamet ser vi även att du har branschvana med erfarenhet från järnvaruhandeln.
  • Innehar B-körkort
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det används i det dagliga arbetet. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Som person är du:
  • Serviceinriktad
  • Strukturerad
  • Initiativtagande
Övrig information
  • Start: Oktober/November
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Örebro
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se