HR-generalist inom arbetsrätt till Telia Field Operations sökes!

HR-generalist inom arbetsrätt till Telia Field Operations sökes!

Har du erfarenhet av en HR-roll och vill ta nästa steg i din karriär? Hos Telia Field Operations erbjuds du nu möjligheten att få bli deras HR-generalist med inriktning arbetsmiljö/miljö. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Pa Telia Field Operations arbetar ca 50 personer varav ett 40-tal ar teletekniker som arbetar i falt nationellt. Telia Field Operations arbetar pa uppdrag av Telia med service och felavhjalpning av det fasta telenatet gentemot privatkunder, myndigheter och foretag. Dem arbetar aven med fiberbyggnation, natsakerhetsarbete, faltanalyser, metodutveckling, natutredningar, migreringsarbete m.m. Verksamheten finns idag i hela Sverige, uppdelat pa fem teknikerteam: Orebro, Trollhattan, Sundsvall, Stockholm och Kalmar. Huvudkontoret ligger centralt belaget i Orebro dar 9 medarbetare ar placerade.

Här erbjuds du en trygg och bra arbetsmiljo dar det rader frihet under ansvar. Mojligheterna till hemarbete ar stora och Telia Field Operations tillampar flexibla arbetstider. Det ar viktigt att du hittar en bra balans mellan arbetet och ditt privatliv, sa att bada delarna bidrar till att du kanner arbetsgladje och far en meningsfull fritid. Ambitionen ar att bygga en kultur som praglas av flexibilitet, oppenhet och ett stort matt av eget personligt ansvar, sa att arbetet utfors pa basta mojliga satt antingen sjalvstandigt eller i team. Vi hjalper och stottar varandra i alla lagen!

Vi soker nu åt Telia Field Operations räkning en HR-generalist med erfarenhet inom HR, arbetsmiljo och miljo som vill vara med och utveckla deras verksamhet inom omradet. Du kommer att inga i enheten Verksamhetsstod som arbetar med administrativt och operativt stod till verksamheten inom olika omraden. Enheten bestar av en HR-generalist (vakant), resursplanerare, projektledare, administrator och en ledare/ekonom.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-generalist kommer du ha en varierad vardag dar du arbetar med personal- och rekryteringsfragor och ar ett stod till bade chefer och ovriga medarbetare. Du ansvarar for arbetet med medarbetarundersokning och stottar cheferna i utvecklingen av sina medarbetare och team genom performance management. Du ar aven ett viktigt bollplank och stod i arbetet med lonerevision, policys, rehab-arenden och organisationsutveckling.

Som HR-generalist hos Telia Field Operations har du aven en viktig roll i arbetsmiljo- och miljofragor dar du arbetar for att skapa den basta tankbara arbetsmiljon for medarbetarna och samtidigt leder arbetet for att na Telias Zero CO2-mal ar 2030. Det innebar bland annat att sjalvstandigt eller tillsammans med chef/ projektledare utfora riskanalyser, uppratta atgardsplaner, infora nya arbetsrutiner och kontinuerligt halla HMS-guiden uppdaterad utifran krav i avtal, lagar och foreskrifter. Hos Telia Field Operations innebar det exempelvis utredningar och riskanalyser inom bygg- och anlaggningsarbete, ergonomi, kemikalier och miljofarliga amnen. Du har aven en aktiv roll i skyddsronder och riskbedomningar samt foljer upp statistik inom miljo och hallbarhet; sjukfranvaro; tillbud och olycksfall m.m. Du forvantas ta ett stort eget ansvar for att driva och utveckla arbetet framat samt sprida och sakerstalla att rutiner efterlevs.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom PA eller liknande
  • Erfarenhet av och ett intresse for arbetsmiljo-/miljoarbete, HR och rekrytering
  • Goda kunskaper i svenska da det ar mycket informationsinhamtning fran lagtexter och foreskrifter
  • God PC-vana och goda kunskaper i Officepaketet
Meriterande om du har:

* Tidigare erfarenhet av arbete med lagar och foreskrifter inom arbetsmiljo och miljo

Som person ar du sjalvgaende, prestigelos, strukturerad, odmjuk med ett stort engagemang och vilja att utvecklas. Du bor ha god samarbetsformaga och vara lyhord mot kollegor i verksamheten. Da rollen ar relativt ny hos Telia Field Operations behover det finnas en sjalvgaende och uppfinningsrik adra i dig for att medverka till att forma rollen.

Övrig information
  • Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: heltid, anställningen kommer börja med provanställning
  • Placering: centrala Örebro
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se