Fullstackutvecklare till Avantime i Örebro

Fullstackutvecklare till Avantime i Örebro

Självlärd hobbyprogrammerare eller flera års studier bakom dig? Det spelar mindre roll så länge du har en nyfikenhet och ett brinnande intresse för tekniken! Som utvecklare hos Avantime jobbar du med skickliga medarbetare och projekt som ligger i framkant både när det gäller förändringsresor och teknik. Urval sker löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker fullstackutvecklare till Avantime. Företaget är en digitalbyrå med fokus på att leverera tjänster med högt affärsdriv och innovation, i syfte att skapa konkurrensfördelar för sina uppdragsgivare. Den bakomliggande drivkraften i Avantimes DNA är att leverera digitala tjänster med en stor vikt på användarupplevelse, baserat på enkelhet, tydliga affärsmål, analys och uppföljning. Dessa är också ledorden som driver Avantime framåt.

Avantime har verksamhet i Stockholm, Luleå och Kiev. I januari slås dörrarna upp till det nya kontoret i centrala Örebro och därför söker de nu nya kollegor på utvecklingssidan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Avantime. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt rekryteras direkt till Avantime, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

På Avantime är det är högt till tak och de har en miljö som gör det möjligt för dig att växa och även påverka Avantimes resa på det tekniska planet. Det finns utrymme att förkovra sig i nya teknologier samt möjligheter till utbildningar. Det är även meriterande om du vill och har erfarenhet av att utbilda, genom t.ex. att hålla föredrag på Meet-ups.

Med ett agilt arbetssätt arbetar du och dina kollegor huvudsakligen med att realisera koncept, design och integrationer där en uppsjö av tekniker, plattformar och standarder kan komma att användas, men där .NET-plattformen ofta fungerar som ett centralt nav i leveranserna.

Avantime är en utmanare på den digitala arenan och ställer höga krav på både kunder och medarbetare. Det innebär att du får jobba med skickliga medarbetare och projekt som ligger i framkant både när det gäller förändringsresor och teknik.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Både nyutveckling och förvaltning
 • Hantering av supportärenden som fördelas till dig från första och andra linjens support
Som ny på jobbet får du stöttning av din kollega på plats i Örebro, men även utvecklingschefen som sitter i Luleå. Det kommer också finnas möjlighet till introduktion hos kollegor i Stockholm eller Luleå.

Tjänsten passar dig som är rykande färsk på marknaden men med ett brinnande intresse för utveckling, som vill samla på dig så mycket erfarenhet som möjligt och jobba både frontend och backend. Men du kan också ha några år på nacken inom systemutveckling och vilja ta möjligheten att arbeta brett och varierat, samt i förlängningen sikta på att bredda dig som t.ex. arkitekt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för utveckling! Du motiveras av en roll där du arbetar lika mycket frontend som backend och du ska vilja och kunna hantera båda sidor, samt vilja arbeta med fokus mot Microsoftstacken.

Specifika krav:

* Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, då språken används dagligen i arbetet och i kontakt med kollegor och kunder

Det är meriterande om du:
 • Har relevant utbildning, exempelvis på högskole- och universitetsnivå eller yrkesutbildning
 • Har arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
 • Har arbetat med .NET tidigare
 • Har arbetat med integration av system tidigare
Som person trivs du i samarbetet med andra och har en god social förmåga i kontakten med kollegor i projekten och på plats på kontoret. Du är prestigelös som person och kan ta feedback på det du gjort och vara lyhörd för vilka ändringar som behöver göras. Du är också initiativtagande och framåt. Du räds inte för att testa nya saker och strävar alltid efter att bli bättre. Som person är du också noggrann och både testar och säkerställer kvalitet samt funktion i dina lösningar.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Örebro
 • Kontaktuppgifter: Emmy Lidén, emmy.liden@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Avantimes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Såhär beskriver Avantime sig på själva på sin hemsida!