Frontend utvecklare till SEB Technology

Frontend utvecklare till SEB Technology

SEB befinner sig på en spännande digital resa och det görs just nu en stor satsning inom deras betalsystem. Vi söker en junior frontend utvecklare som är nyfiken på att arbeta inom banksektorn och gärna vill gå mot fullstack utvecklare i framtiden. Söker du en långsiktig utmaning där du erbjuds en gedigen introduktion och en chans att lära av proffs inom området ska du inte tveka att söka!

Information om uppdraget

Academic Work söker en frontend utvecklare till SEB Technology i Örebro. Här arbetar idag cirka 80 medarbetare och du kommer att vara en del av en arbetsgrupp på 20 personer. Ledorden är engagemang, enkelhet och samarbete och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa värde för SEBs kunder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SEB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader varpå du sedan kommer att gå över till en direktanställning hos SEB, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett agilt utvecklingsteam som ansvarar för utveckling av SEB´s nya betalplattform - PNG. I rollen som utvecklare arbetar du med utveckling och förvaltning av en applikation bestående av flera delkomponenter. Arbetsmetoden som tillämpas är Scrum och du kommer att arbeta mycket med parprogrammering. I tjänsten används ett flertal olika programmeringsspråk och ramverk bland annat Angular, C#, .Net core och CSS.

Under introduktionen kommer du att följa en tydlig plan för att på bästa sätt sätta dig in i SEB's utvecklarmiljö. Du kommer att få ta del av presentationer och dragningar samt tilldelas en fadder som du kan vända dig till för frågor. SEB jobbar även löpande med kompetensutveckling och uppföljning.

För att trivas hos SEB är passionen för IT och ditt engagemang det viktigaste. Tjänsten passar dig som gillar att vara med där det händer och vill ligga i teknikens framkant. Du kommer att jobba i ett stort system där det finns massor att lära och för dig som är hungrig finns goda utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som
 • Är nyexaminerad systemvetare eller dataingenjör eller har något års arbetslivserfarenhet inom IT i kombination med utbildning.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.
 • Har hög teknisk kompetens och stort intresse för programmering och ny teknik.
 • Har kunskaper inom C#, T-SQL (MS SQL Server) samt HTML5.
Som person är du:
 • Ansvarstagande
 • Strukturerad
 • Problemlösande
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Örebro
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. De finns här för att göra det möjligt för dem att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där banken är verksam, genom att bygga goda kundrelationer. I Sverige erbjuder de finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster.