Extrajobba flexibelt – få erfarenhet inom bl.a. administration och lön varje fredag!

Extrajobba flexibelt – få erfarenhet inom bl.a. administration och lön varje fredag!

Äntligen lanserar AW Instajobs i Örebro!
Är du student på högskola eller universitet och vill tjäna extra pengar, samtidigt som du får bred erfarenhet på arbetsmarknaden? Är du dessutom en positiv, service-minded och proffsig problemlösare som älskar att arbeta administrativt? Då kanske du är en instajobbare! Sök till vårt nätverk och ta själv extrajobb inom 9 olika jobbkategorier när du har tid att jobba extra - och få lön varje fredag.

Information om uppdraget

Vi söker nu fler instajobbare till vårt nätverk. Som instajobbare tillhör du ett nätverk av konsulter i Stockholm/Uppsala, Göteborg, Örebro, Karlstad och Malmö/Lund. Instajobs är en digital tjänst där företag kan publicera extrajobb med kort varsel. Som instajobbare tar du jobb när du själv kan, efter ditt eget schema och får sen - via vår tjänst Instapay - lön varje fredag.
Vi har jobb inom bland annat administration, event, servering, ekonomi, reception, butik och skola. Vill du arbeta med administration i framtiden är Instajobs en perfekt inkörsport i arbetslivet!

Arbetsuppgifter

Som instajobbare är du redo för allt men det är alltid du som väljer när du har tid att jobba. Du söker själv jobben när de dyker upp som push-notiser i din telefon.
Arbetsuppgifterna inom administration är varierande och beror på företagets behov. Vanligtvis är det arbetsuppgifter som organisering av papper och kvitton samt arbete i Excel. Ett perfekt sätt för exempelvis ekonomistuderande att få erfarenhet! Du får som en del av nätverket även möjlighet att arbeta inom åtta andra jobbkategorier och samla nya erfarenheter och kompetenser.

Vi söker dig som

Våra instajobbare gör hela skillnaden. De är anledningen till att våra kunder blir nöjda och publicerar fler jobb. Tillsammans skapar vi ett kraftfullt nätverk som ger oss energi att fortsätta växa.
För att bli instajobbare måste du vara över 18 år, prata svenska, ha svenskt personnummer och vara studerande på högskola eller universitet.
För oss är inte det viktiga vad du gjort tidigare. Det viktiga är vad du har potential att göra framöver. Därför är inställning och personlighet helt avgörande för oss .
Vi söker dig som är:
  • En problemlösare
  • Positiv och service-minded
  • Proffsig i alla situationer och alltid försöker överträffa kunders och kollegors förväntningar
  • Öppen för nya erfarenheter och prestigelös ute på arbete
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Ca 10 h/vecka
Placering: Örebro
Kontaktuppgifter: hello@instajobs.com
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på hello@instajobs.com under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer under vår PUL-sida.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Instajobs har tänkt utanför boxen. Genom vår digitala tjänst kan företag som behöver extrapersonal själva bemanna uppdrag med kort varsel. Det är enkelt, tryggt och tillgängligt att både jobba för oss och att anlita oss. Vår dröm är att bli en omedelbar lokal matchmaker mellan studenten och extrajobbet, vart som helst i världen.
Läs mer på https://www.instajobs.com/bli-instajobbare och bli en del av vår resa!