Extrajobb som fruktbud!

Extrajobb som fruktbud!

Har du B-körkort och söker ett fartfyllt deltidsjobb? Är du dessutom noggrann och vill ge service i världsklass till alla du möter? Här finns chansen att bli ett del av ett glatt gäng på ett familjärt företag som levererar förstklassig frukt till över 400 företag!
Start är omgående så skicka in din ansökan idag till detta fruktansvärt roliga extrajobb!

Information om uppdraget

Att äta frukt ger en energikick och kroppen får massa nyttiga vitaminer!
Fruktbudet är företaget som vill hjälpa medarbetare på sina kunders arbetsplatser att få ny energi. Företagets affärsidé är därför att leverera läckra kundanpassade korgar fyllda med massor av goda och nyttiga frukter till företag.

Då företaget växer behöver de nu förstärka teamet med ytterligare en medarbetare. Som introduktion kommer du att få följa med en erfaren kollega i tre dagar för att komma in arbetet och få guidning i alla arbetsmoment, ex. packning och kvalitetskontroll av frukt samt utkörning till kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fruktbudets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fruktbudet under din studietid.

Arbetsuppgifter

Varje företag är unikt i sina önskemål kring vad just de önskar för frukt, därför packas alla korgar specifikt för varje företag. Vissa frukter är mer känsliga än andra och innan korgarna körs ut måste de därför ses över. När frukten är klar för utkörning ansvarar du själv över att packa din egen bil och kör sedan ut fruktkorgarna enligt ett körschema.

Du kommer tillexempel att:
  • Packa in korgar och lådor med frukt i bilen
  • Leverera fruktkorgar till företag i Örebro
  • Ge förstklassig service till företagets kunder
Tjänsten är på deltid och arbetstiden är förlagd måndagar 06.30-14.00. Det är viktigt att du har en god fysik då arbetet kräver att du kan hantera tunga lyft och gå i trappor.

Vi söker dig som
  • Studerar minst 50% på högskola eller universitet med minst 1 år kvar av dina studier
  • Kan arbeta 06.30-14.00 varje måndag
  • Har B-körkort och att detta tydligt framgår i din ansökan
  • Har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska då kommunikation med kunder och kollegor kräver detta
Det är meriterande om du tidigare har kört budbil, skåpbil eller arbetat med utkörning. Vi ser mycket positivt på om du har arbetat med frukt och grönt sedan tidigare.

Företaget anser att ett fruktbart samarbete ger goda relationer!
Här kommer det vara viktigt att du delar denna värdering och alltid strävar efter att ge bästa möjliga service. Vi söker därför dig som är social och som alltid gör det där lilla extra när du möter dina kunder. Vidare är du självgående, arbetar strukturerat samt har en positiv inställning som bidrar till en god stämning och gemenskap på arbetsplatsen.

Övrig information
  • Start: November
  • Omfattning: måndagar 06.30-14.00
  • Placering: Örebro, Aspholmen
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Så mycket som sex ton frukt passerar hos Fruktbudet varje vecka och levereras till företagets ca 400 kunder. Företaget har funnits sedan 1995 och har sedan fem år tillbaka sina lokaler på Aspholmen i Örebro. Åtta personer arbetar på fruktbudet och stämningen beskrivs som mycket familjär där service och kvalité är ledord.